RyStan napisał(a):Że też żeśmy się w Jelsie (i okolicy) nie spotkali. Przez dwa pierwsze tygodnie czerwca moją bazą wypadową była Basina. Nie mam talentu pisarskiego więc relacji nie będzie ale na YT jest 6 moich krótkich filmików pod ogólnym tytułem "Błądząc po HVAR" jak Cię zainteresują można obejrzeć. A Twoje zdjęcia znakomite. Aż zazdroszczę. Oglądając je czuję jakbym tam był. Czekam na dalszy ciąg relacji.
andeo napisał(a):ja nawet nie wiem co to HDRy,ale podobają mi się zdjęcia w czasie burzy.
tomekkulach napisał(a):High dynamic range imaging - technika w fotografii polegająca na wykonaniu kilku ekspozycji tego samego kadru, z których część jest niedoświetlona, a pozostała część prześwietlona. Pozwala ona otrzymać obraz sceny charakteryzujący się dużą rozpiętością tonalną
Lednice napisał(a):w zasadzie to grafika komputerowa
mszkudlarek36 napisał(a):Jakoś nie byłem przekonany do tej techniki, ale jak oglądam Twoje fotki to chyba będę musiał jeszcze przed wakacjami poćwiczyć troszkę i może na urlopie uda mi się ustrzelić chociaż kilka takich zdjęć
andeo napisał(a):ja nawet nie wiem co to HDRy,ale podobają mi się zdjęcia w czasie burzy.
algirdas napisał(a):Kozackie foty! Czym łączyłeś HDRy?
Powrót do Nasze relacje z podróży