Damian78 napisał(a):Było przed szóstą rano, także pustki na ulicach, nikt w kadr nie wchodzi ...
Kto rano wstaje...
Calapula napisał(a):Roxi napisał(a):Piękne zdjęcia!
Już nie mogę doczekać się widoku tych uliczek na żywo
Ja tez nie mogłem się doczekać takich widoków na żywo ale okazało się jednak, że te zdjęcia to jakieś hdr-y i na żywo to już tak pięknie nie będzie.
Eunike1984 napisał(a):...
....Bo ludzie tu - na forum - są tępi i nie wiedzą, że foty są podrasowane... Dzięki, że nas oświeciłeś ! Ta wiadomość uratowała mi życie. Nigdy więcej nie pojadę do Cro, bo nie jest tam tak kolorowo....
Calapula - daj se siana
Pozdrawiam.
Damian, mnie się tu bardzo podoba
Czekam na c.d.
Damian78 napisał(a):Ze wszystkich wiosek i miasteczek na Hvarze, najbardziej przypadł mi do gustu Stari Grad.
z_byszek napisał(a):Damian78 napisał(a):Ze wszystkich wiosek i miasteczek na Hvarze, najbardziej przypadł mi do gustu Stari Grad.
Mnie Stari Grad nie przypadł do gustu. Być może dlatego, że zwiedzałem go w ostatnim dniu pobytu, w oczekiwaniu na prom. Sam fakt, iż opuszczałem Hvar był tak w k......y, że nic w tym dniu mi się nie podobało.
Ale na Twoich zdjeciach wygląda rewelacyjnie. Może kiedyś .... bez pośpiechu... .
Będą następne zdjecia?
poe napisał(a):Gratuluję ciekawej relacji i interesujących zdjęć. My też zastanawiamy się nad Hvarem w tym roku. Z ciekawości zapytam jeszcze, czy zdjęcia to pełną klatką robiłeś, czy apsc?? Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży