Damian78 napisał(a):
Jak będę za klika lat oglądał zdjęcia z wakacji, to jednak wolałbym by wyglądały one tak: jak z bajki
a nie tak: jak w rzeczywistości
No i wszystko jasne !
Damian78 napisał(a):
Jak będę za klika lat oglądał zdjęcia z wakacji, to jednak wolałbym by wyglądały one tak: jak z bajki
a nie tak: jak w rzeczywistości
Mikromir napisał(a):No to zamknijcie już ten foto-klub i dajcie poczytać i pooglądać relację.
Paskudne zdjęcia z Hvaru to mam na swoim własnym kompie i mogę sobie obejrzeć w każdej chwili.
Tutaj zaglądam z prawdziwą przyjemnością - Hvar jest piękny i zasługuje na to, żeby go profesjonalnie pokazać.
Czekam na cd.
Mikromir napisał(a):
SingSing74, możesz zaproponować poprawkę do regulaminu, żeby w relacjach wklejać wyłącznie zdjęcia PS free i bez innych poprawek - tylko po co? Fotografia cyfrowa się rozwija i nie zatrzymasz tego.
Eunike1984 napisał(a):Czasem warto przemilczeć pewne posty, bo niektórzy nie wiedzą kiedy skończyć
Damian, czekamy na dalszy ciąg relacji i kolejną porcję zdjęć
kaczurek76@gmail.com napisał(a):bede musiała zacząć coś mieszać w moich,jak na razie Hvar w naturze.A gdyby to był HDR ...muszę spróbować
Damian78 napisał(a):...... bo jak przeglądałem zdjęcia innych, to kadry są prawie identyczne.
Powrót do Nasze relacje z podróży