Pięknie położony kemp I w takiej sytuacji warto przymrużyć oko na warunki sanitarne...
Zdjęcia tradycyjnie świetne
pozdr
janusz.w. napisał(a):Pięknie położony kemp I w takiej sytuacji warto przymrużyć oko na warunki sanitarne...
janusz.w. napisał(a):Zdjęcia tradycyjnie świetne
razpol napisał(a):Zasiadam z ciekawością bo jeszcze niedawno też trochę Hvaru przelotem uszczknąłem więc będzie okazja część miejsc odświeżyć.
tward napisał(a):"Zatunelowy" Hvar mam już za sobą, niemniej warto przypomnieć sobie znajome miejsca. Jest też dla mnie inspiracja (Scedro), wiąże się z tym wymiana jednostki pływającej. Przyznam, że liczę na twoje sugestie (kajak).
tward napisał(a):Fantastyczne zdjęcia i równie dobra narracja, z przyjemnością będę śledził Twoją relację.
tward napisał(a):Pozdrawiam Zdzisław
tward napisał(a):To nie jest zbieg okoliczności.
tward napisał(a):Czytałem relację z wycieczki na Scedro, ...co tam wycieczki, przecież to był prawdziwy rejs. Przynajmniej tak to zapamiętają chłopcy.
tward napisał(a):Z żoną w tym roku zdobyliśmy pontonem bezludny Sridnjak z miejscowości Priżba na Korczuli, ale ponton nie za bardzo mnie satysfakcjonuje. Dotąd nie zdobyłem się na relację, zdjęcia bez porównania, a i talenty literackie mizerne.
tward napisał(a):Pozdrawiam całą rodzinkę.
m@rek napisał(a):Interseal możesz rozwinąć wątek "wycieczki" po Zavali
O apartmani nie będę pytał ... no chyba że przypadkiem upatrzyłeś coś naprawdę ... naprawdę ...
Wyznaję zasadę że na wakacjach nie stoimy przy garach, więc:
- można się żywić w konobach, ilość, jakość
- jak wygląda sprawa zakupów
Dzięki za info.
ruwado napisał(a):Interseal
fajna relacja. nie jeszcze tam nie było, ale już zaczyna mi coś po głowie łazić. Po tegorocznym Peljesacu, może w 2013 - Hvar? Coraz bardziej mnie nęci.
Interseal napisał(a):
Muszę tutaj podzielić zdanie Agnieszki co do organizacji takich imprez. Jest kiepsko.
Dobrze, że przyszliśmy o czasie, gdyż w kolejce po ryby byłem około piąty i czekałem "tylko" dziesięć minut.