Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hvar 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 20.09.2012 20:52

byłem tutaj cały czas ... w cieniu ale byłem 8)
dzięki za Twoją "porcję" Hvaru, relacja świetna ... zresztą wystarczy popatrzeć na liczbę czytelników
jednej rzeczy Ci zazdroszczę (nie boję się do tego przyznać :wink: ) - współtowarzyszy, szczególnie tych młodszych ... za to że tak dzielnie uczestniczyli w Waszych wojażach

pozdrawiam :papa:
m@rek

Ps. będę wypatrywał srebrnej strzały na "naszych" drogach
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 20.09.2012 20:58

Ja również dziękuję :wink: za piękne zdjęcia i wiele odkrytych nieodkrytych przeze mnie miejsc na Hvarze... co tylko przybliżyło mnie do kolejnej tam wizyty...
Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam :papa: :papa:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.09.2012 21:00

Skoro to już ostateczny i nieodwołalny koniec, pożegnam się i podziękuję Ci, Mariuszu, za świetną relację - ciekawy tekst i piękne zdjęcia.

Cieszę się, że udał się Wam ten urlop :)

Pozdrawiam :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2012 21:18

m@rek napisał(a):byłem tutaj cały czas ... w cieniu ale byłem 8)

W cieniu było Was znacznie więcej :wink:

m@rek napisał(a):jednej rzeczy Ci zazdroszczę (nie boję się do tego przyznać :wink: ) - współtowarzyszy, szczególnie tych młodszych ... za to że tak dzielnie uczestniczyli w Waszych wojażach

Od najmłodszych lat towarzyszą i są przekonani, że tak już musi być :wink:. Tak poważnie, to często ich podziwiam.

m@rek napisał(a):Ps. będę wypatrywał srebrnej strzały na "naszych" drogach

Największe prawdopodobieństwo na Al. Andersa.

Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2012 21:20

mariusz_77 napisał(a):Ja również dziękuję :wink: za piękne zdjęcia i wiele odkrytych nieodkrytych przeze mnie miejsc na Hvarze... co tylko przybliżyło mnie do kolejnej tam wizyty...

No... zobaczymy, co będziemy u Ciebie czytać w przyszłym roku. ... zobaczymy... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2012 21:36

maslinka napisał(a):Skoro to już ostateczny i nieodwołalny koniec, pożegnam się i podziękuję Ci, Mariuszu

Noo.... na razie jeszcze stąd nie odchodzę i zostaję na forum, choć myślałem już o tym nie raz ... Mam nadzieję, że Ty też nigdzie się nie wybierasz?! Nielubiane przez Ciebie słowo "pożegnanie" brzmi strasznie poważnie w tym zdaniu...

maslinka napisał(a):... za świetną relację - ciekawy tekst i piękne zdjęcia.

:mrgreen: ... od polonistki pochwała za tekst? Moja była "pani od polskiego" by nie uwierzyła... :wink:

maslinka napisał(a):Cieszę się, że udał się Wam ten urlop :)

Chcę teraz oficjalnie na forum podziękować Ci za obszerne maile ze wskazówkami i sugestiami, dzięki którym też masz swój wkład w ten udany urlop.

Pozdrawiam.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.09.2012 21:48

Interseal napisał(a):Mam nadzieję, że Ty też nigdzie się nie wybierasz?! Nielubiane przez Ciebie słowo "pożegnanie" brzmi strasznie poważnie w tym zdaniu...

Na razie nie przewiduję pożegnania z cro.plą, muszę jeszcze dokończyć relację 8), a marnie mi idzie ostatnio... Cierpię na brak czasu i jeszcze ostatnio na katar ;)

Interseal napisał(a):Chcę teraz oficjalnie na forum podziękować Ci za obszerne maile ze wskazówkami i sugestiami, dzięki którym też masz swój wkład w ten udany urlop.

Nie za ma co ;)
Polecam się na przyszłość, gdybyście chcieli np. pojechać na Brac :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2012 21:58

maslinka napisał(a):... muszę jeszcze dokończyć relację 8), a marnie mi idzie ostatnio... Cierpię na brak czasu i jeszcze ostatnio na katar ;)

Po zmianie czasu będzie już lepiej. :wink: Wracaj do zdrowia.

Interseal napisał(a):Polecam się na przyszłość, gdybyście chcieli np. pojechać na Brac :mrgreen:

Ja bym chciał... ale moje chcenie, to zbyt mało.
Ostatnie założenie jest teraz takie, by albumy na półce ze zdjęcia tworzyły mniej monotematyczną przeplatankę :wink:

:papa:
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 21.09.2012 06:17

Interseal napisał(a):
mariusz_77 napisał(a):Ja również dziękuję :wink: za piękne zdjęcia i wiele odkrytych nieodkrytych przeze mnie miejsc na Hvarze... co tylko przybliżyło mnie do kolejnej tam wizyty...

No... zobaczymy, co będziemy u Ciebie czytać w przyszłym roku. ... zobaczymy... :wink:

Jeszcze nie skończyłem pisać tegorocznej relacji... :D :D ciągły brak czasu :( ... a przyszły rok?... kto wie... kto wie... :papa:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 21.09.2012 08:09

Myślę, a w zasadzie wiem, że do Twojej relacji wrócę jeszcze nie raz, nie dwa. Utwierdziłeś mnie w ostatecznym podjęciu decyzji, że Hvar to mój wybór na przyszły rok. Bardzo Ci, a w zasadzie Wam dziękuję za tą podróż. Cudnie było spędzić z Wami ten czas.

A tak na marginesie, masz fantastycznych chłopaków.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2012 11:00

Aldonka napisał(a):Myślę, a w zasadzie wiem, że do Twojej relacji wrócę jeszcze nie raz, nie dwa. Utwierdziłeś mnie w ostatecznym podjęciu decyzji, że Hvar to mój wybór na przyszły rok. Bardzo Ci, a w zasadzie Wam dziękuję za tą podróż. Cudnie było spędzić z Wami ten czas.

Najprzyjemniejsze jest właśnie, gdy już dawno po zakończeniu relacji przychodzi powiadomienie o ruchu w wątku, a w środku jest wiadomość, że ktoś skorzystał z tych informacji i udał mu się wyjazd, wycieczka, czy spacer co najmniej tak dobrze jak mnie...

Aldonka napisał(a):A tak na marginesie, masz fantastycznych chłopaków.

Dzięki :)

Pozdrawiam.
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 21.09.2012 12:08

Interseal napisał(a):
Aldonka napisał(a):Myślę, a w zasadzie wiem, że do Twojej relacji wrócę jeszcze nie raz, nie dwa. Utwierdziłeś mnie w ostatecznym podjęciu decyzji, że Hvar to mój wybór na przyszły rok. Bardzo Ci, a w zasadzie Wam dziękuję za tą podróż. Cudnie było spędzić z Wami ten czas.

Jedź Aldonko jedź...nie pożałujesz...Hvar jest zachwycający. W sierpniu na Hvarze będzie Ewa Zuber (moja przyjaciólka z Cro.pl) może się spotkacie...i tradycji stanie sie zadość.

Pozdrawiam cieplutko
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.09.2012 09:41

Witam
przepraszam, że się podwieszam do wątku, ale możecie pomóc (na przyszły rok) odnośnie kwatery na Hvarze ? Nie wiem czy będzie nas dwójka czy więcej, ale chodzi o miejscowość. Zależy nam na spokoju, może być blisko czegoś większego na dojście piechotą np., w miarę ciszy, urozmaiconej plaży ze skałkami, miejsca do nurkowania z rurką itp. Fajnie jakby był w miarę normalny parking na kwaterze bez potrzeby przestawiania samochodów jak ktoś chce wyjechać.
Dzięki za porady, może jakieś namiarki :mrgreen:

Pozdrawiam
Jacek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2012 12:20

Cześć jackuc.

Jako autor tego konkretnego wątku niewiele Ci pomogę, gdyż za kwaterami kompletnie się nie oglądałem.

Rodzice byli niegdyś blisko miast Hvar, do kwatery przechodzili przez taki pieszy tunel, za którym kompletnie zmieniała się atmosfera, z rozkrzyczanego miasteczka w spokojną wioskę. Namiarów Ci nie podam, bo było to 14 lat temu.
Szukaj i pytaj w relacjach tych, którzy byli na kwaterach.

Pozdrawiam.
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.09.2012 12:23

Dzięki
Trochę czasu do wyjazdu jeszcze jest (niestety .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ), to czegoś poszukam (już teraz mam ponad 30 relacji do przeczytania...) ....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Hvar 2012 - strona 20
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone