Jak pojawią się na horyzoncie wolne wieczory to może wezmę się za relację, w której o nich napomknę.
Pozdrawiam!
.png)
razpol napisał(a):Pięęęęękne widoki i zdjęcia (to generalnie dwie różne sprawy).. Uwielbiam chorwackie górsko-morskie wędrówki.. Kilka też niecały miesiąc temu wykonałem, ale również ze względu na 'niedowład' nogi nie było to nic bardzo spektakularnego
Raczej namiastka..
Jak pojawią się na horyzoncie wolne wieczory to może wezmę się za relację, w której o nich napomknę.
Pozdrawiam!
Jacek S napisał(a):Piękne, słoneczne, ciepłe zdjęcia - akurat na taki dzień jak dziś.
.png)
razpol napisał(a):Zobaczymy jak to dalej będzie..
:razpol napisał(a):Pensjonat Krystyna - pewnie kojarzysz?
bluesman napisał(a):Nie mógłbyś częściej jeździć do Cro?, bo w tym tempie braknie Ci chyba zdjęći jak tu przeżyć do przyszłego roku
.png)
Jacek S napisał(a):Piękne, słoneczne, ciepłe zdjęcia - akurat na taki dzień jak dziś.
romuald22 napisał(a):Zerkam tu do Ciebie z ciekawością, choć jak mam to w zwyczaju bez specjalnego dudnienia o tym fakcie.
romuald22 napisał(a):Tak swoją drogą Jacek jakoś tak niepostrzeżenie (jak dla mnie przynajmniej) stał się moderatorem. Co zobaczyłem dzisiaj tutaj.
Powrót do Nasze relacje z podróży