poljako_poljako napisał(a):Pozdrawiam Cię Aga. Znaleźć Antuna jest bardzo łatwo. Wpisać w gugle villa biancini ivan dolac (tak jak na etykiecie wina Antunowego). W "gdjenamore" te dwa apartmany na dole to 1 i 2. Mają wspólny taras i 3 miejsca na auta. Uwaga! Są PRZAŚNE. nie dla wszystkich. Jest skromniutko, ale w zamian macie wspólny OGROMNY taras. Obok winnica. Pooglądajcie zdjęcia. W razie dalszych pytań daj znać. Pozdrawiam.
poljako_poljako napisał(a):Pozdrawiam Cię Aga. Znaleźć Antuna jest bardzo łatwo. Wpisać w gugle villa biancini ivan dolac (tak jak na etykiecie wina Antunowego). W "gdjenamore" te dwa apartmany na dole to 1 i 2. Mają wspólny taras i 3 miejsca na auta. Uwaga! Są PRZAŚNE. nie dla wszystkich. Jest skromniutko, ale w zamian macie wspólny OGROMNY taras. Obok winnica. Pooglądajcie zdjęcia. W razie dalszych pytań daj znać. Pozdrawiam.
poljako_poljako napisał(a):Aroo, Misiek. Cieszę się, że Wam się podoba. mireks - Prezes (mondeo) ma na początku WPI, więc z Twoich stron. Maslinka - jedziemy dalej.
"Nadejszła wiekopomna chwila". Trzeba nam ruszyć drogą z Sv. Nedjeli do Dubovicy. Jest to droga oddana do użytku w 2009 r. (tak przynajmniej Pani Kasia donosi
Musiałem sfotografować własną mapę Hvaru, żeby pokazać tę dróżkę, bo na google maps jakoś niedokładnie wchodziło.
kroj napisał(a):No i zamykam chyba peleton, bo na koniec relacji wpadłam..
Ale jako że moja droga na Hvar wiedzie prawie identycznie jak Twoja, to bardzo mi po drodze czytać te wspomnienia.
Pierwsza moja podróż "po latach" miała być właśnie na Hvar ale..wpadłam na Peljesac i... przepadłam, po drodze jeszcze na Korculi.
W tym roku ma być w końcu Hvar ale coś czuję, że będzie jak u Ciebie, Korculę i Peljesac cięęężko przebić, zobaczymy.
Bardzo fajnie czyta się i ogląda, szczególnie gdy za oknem ni to zima, ni to jesień.
Pozdrav
Powrót do Nasze relacje z podróży