Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hvar 2010 Restauracje

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ozz
Autostopowicz
Hvar 2010 Restauracje

Nieprzeczytany postnapisał(a) ozz » 26.07.2010 15:55

Witam,
Jeżeli był już taki wątek to przepraszam, ale nie mogłem znaleźć niczego konkretnego.

Interesują mnie aktualne ceny w restauracjach na Hvarze, szczególnie w miejscowościach:

- Zavala
- Jelsa
- Ivan Dolac
- Stari Grad
- Hvar

Z góry dziękuję i pozdrawiam :D
memaka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) memaka » 30.07.2010 18:42

Tydzień temu wróciłem i tak:
Hvar - drozyzna (wiadomo)
Jelsa - niestety nie mogłem nigdzie zaparkować więc darowałem sobie zwiedzanie i jedzenie
Ivan Dolac - knajpa z lewej strony plaży (ceny rozsądne)codziennie chodziłem na kawę
Stari Grad - dużo restauracji wzdłuż nabrzeża np. Launge Bar, 200kun za obiad dla 3 osób z napojami, przy okazji wolny WIFI (internet, rozmowy VOIP)
fafikdog
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fafikdog » 29.08.2010 10:33

ozz napisał(a):Witam,
Jeżeli był już taki wątek to przepraszam, ale nie mogłem znaleźć niczego konkretnego.

Interesują mnie aktualne ceny w restauracjach na Hvarze, szczególnie w miejscowościach:

- Zavala
- Jelsa
- Ivan Dolac
- Stari Grad
- Hvar

Hvar - obiad dla 3 osób = 280 Kuna
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.08.2010 11:07

ozz napisał(a):Witam,

- Zavala
- Jelsa
- Ivan Dolac
- Stari Grad
- Hvar

A nie interesuje cie co można dobrego zjeść?
PysiaPysio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PysiaPysio » 21.09.2010 15:08

W Jelsie zjesz w przyjemnej knajpce z ładnym widokiem obiad 2- daniowy z literkiem wina i deserem za ok 170- do max 300KN za jakieś :D wymysły
podobnie w Starym Gradzie lub Vrboskiej.
RODZYN
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RODZYN » 27.09.2010 21:28

W Jelsie polecam konobę NONO - ceny takie jak w większości restauracji na Hvarze (czyli umiarkowanie wysokie, ale do zaakceptowania), ale za to porcje bardzo duże.
ZALETY - smaczne potrawy, fajna atmosfera - cisza i spokój.
WADY - brak typowego tarasu. Sala klimatyzowana.

Przy okazji poszukam zdjęć i wrzucę do tego tematu.

Pozdrav
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2010 21:37

RODZYN napisał(a):W Jelsie polecam konobę NONO

fotki dań z NONO
Obrazek
Obrazek

RODZYN napisał(a):WADY - brak typowego tarasu.

ale jest miejsce z "odkrytym dachem" - ceny przystępne i smacznie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.11.2010 14:32

NONO się ostro reklamuje, parkując kilka razy pod marketem (nigdy nie miałem problemu) ze dwa razy dostałem ulotkę od nich.

niestety nie miałem okazji tam być, ale następnym razem ;)

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone