Wszystkie zdjęcia jakie zamieszczam na tym forum są na mojej stronie. Podaje wam moją strone bo czasami wywala moje zdjęcia .
www.chorwacjahvar.jpg.pl[quote][/quote]
stan napisał(a):Mój kontakt z Hvarem to jednodniowy pobyt w Starym Gradzie i najbliższej okolicy. Byłem tam z żoną. Miasteczko bardzo nam się podobało. Po zwiedzeniu miasta,postanowiliśmy poszukać pól lawendowych.Wybraliśmy się na nogach starą drogą w stronę Hvaru. Doszliśmy do Selcy i zawróciliśmy, ponieważ skwar był niesamowity i trochę zaczęło brakować sił.
Lawendę widzieliśmy tylko w małych kępkach, dlatego planujemy wybrać się na Hvar na trochę dłużej i poszukać całych łanów. Może uda się to już w czerwcu 2009, takie są plany.
e-lka napisał(a): A TERAZ ODCINKI ZATYTUłOWANE:
"MAłY CZłOWIEK I WAKACJE"
(w których to główną rolę będzie odgrywał nasz Brzdąc )
Mały Człowiek - nasz synek - wówczas 2,5 letni szkrab dzielnie uczestniczył w naszej wyprawie
Nie obyło się oczywiście bez "drobnych" przedwyjazdowych komplikacji.
5 dni przed planowanym wyjazdem przyplątało się koledze zapalenie krtani.
Jednakże szybka interwencja u dobrego medyka + wziewy i inne leki dały radę
1 dzień przed wyjazdem Mały już dzielnie uczestniczył w przygotowywaniu samochodu do trasy
maxh napisał(a):Napisz coś więcej jak twój synek zniósł podróż i "bawił" się na wczasach oraz jakie miejsce według ciebie na Hvarze jest najlepsze na wczasy właśnie z 2 letnim dzieciem.
Grzegorz45_zr napisał(a):Gdybym wiedział jak wkleić zdjęcia do postu . . . . . . . . . . . . to mnie przerasta.
Grzegorz45_zr napisał(a):e-lka
Napisz proszę czy spotkałaś na wyspie oferty rejsów statkami po okolicy i czy rzeczywiście jest tam tak spokojnie jak na zdjęciach.
Czy w tym roku też Hvar ?
Pozdrawiam
Grzegorz
marzycielka74 napisał(a):Powiedzcie mi ile mniej więcej może wynosoć koszt biletu na prom?
Ps.Tym bardziej że do Chorwacji wybieramy się po 20-stym czerwca więc bardzo mnie (romantyczke)kuszą te pola lawendy
Powrót do Nasze relacje z podróży