Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

huuuuuuuuuuuuuura

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Łukasz.D
Croentuzjasta
huuuuuuuuuuuuuura

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 15.02.2007 19:35

Właśnie dzisiaj podpisaliśmy z żoną umowę przedwstępną na kupno mieszkania.Zgadnijcie na jakiej ulicy ? CHORWACKIEJJJJJJJJJ :)
W końcu zmienimy nasze ukochane 26 metrów.
:) :) :) :) :) :) :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 15.02.2007 19:38

Gratulacje. :D Parapetówka tylko z rakiją. :D
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 15.02.2007 19:39

Gratulacje,
Nazwa ulicy jak dla Cromaniaka super, lepszej nie trzeba.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.02.2007 19:43

Łukasz Darowski napisał(a):Właśnie dzisiaj podpisaliśmy z żoną umowę przedwstępną na kupno mieszkania.Zgadnijcie na jakiej ulicy ? CHORWACKIEJJJJJJJJJ :)
W końcu zmienimy nasze ukochane 26 metrów.
:) :) :) :) :) :) :)

Impreza się szykuje na Różance :lol: :lol:
(dla niewtajemniczonych: Różanka to obręb administracyjny Wrocka, gdzie jest ul. Chorwacka :wink: :lol: )
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 15.02.2007 19:45

no to teraz będziecie mieli na wakacje rzut beretem - z chorwackiej do chorwacji to chyba przez jedną przecznicę :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 15.02.2007 20:05

U mnie też sie kroi kupno nowego lokum,pewnie przez to w tym roku będą z Chorwacji nici :(
Gratuluję zakupu i oby się Wam dobrze mieszkało :D
Pozdrav.
J@nek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@nek » 15.02.2007 21:10

wojan napisał(a):U mnie też sie kroi kupno nowego lokum,pewnie przez to w tym roku będą z Chorwacji nici :(
Pozdrav.

Nici???
No co Ty, jaja sobie robisz????
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 15.02.2007 21:19

wojan napisał(a):U mnie też sie kroi kupno nowego lokum,pewnie przez to w tym roku będą z Chorwacji nici :(
Pozdrav.

Wojan zostaje razem ze mną :wink: bo będzie miał dyżur dodatkowy w Pile :D :D
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 15.02.2007 21:59

Najpierw zahaczy o Kraków ;-)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 15.02.2007 22:39

J@nku - chciałbym żeby to były jaja ale może zabraknąć funduszy i czasu :(

Madzia - jak przyjdzie czas tego dodatkowego dyżuru - daj zanać - wyślę Ci znieczulające mysli :D :D

Lider - Kraków jest dla mnie zawsze magicznym miastem , zawsze chętnie tam wracam ,tak że wszystko możliwe :D :D

Pozdrav.
Łukasz.D
Croentuzjasta
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 16.02.2007 08:17

Dzieki za gratulacje.Coż to był za szalony tydzień.Sprzedaliśmy nasze mieszkanie pierwszemu klientowi,który dopiero po wpłacie pieniędzy na nasze konto przyjechał zobaczyć jak wygląda nasza kwalerka.Nowe też było pierwszym które oglądaliśmy :)
A w czerwcu rodzinka powiększy się o kolejnego Cromaniaka.Plany wyjazdowe odkładamy na conajmniej rok,jak nie dłużej,ale mam nadzieje że dzięki waszym obszernym relacjom poczuje atmosferę wakacji :)
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 16.02.2007 15:34

No, no rok zmian, gratulacje :)

Ja też miałem dość oryginalny sposób kupowania mieszkania. Najlepsza z Żon wiedziała które mieszkanie chce ZANIM je zobaczyła. I tak sobie miekszamy już 4 rok, w zamówionym "w ciemno" miekszanku ... :)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone