piotrf napisał(a):Notuję , przyznam się , że skręciłbym w Szkarpawę i przez Gdańską Głowę udał się do Rybiny , Chełmka , Tujska , bo nigdy tam nie byłem . . .
Pozdrawiam
Piotr
My nie za bardzo mieliśmy wyjście. Coś obiecaliśmy naszej Ani
piotrf napisał(a):Notuję , przyznam się , że skręciłbym w Szkarpawę i przez Gdańską Głowę udał się do Rybiny , Chełmka , Tujska , bo nigdy tam nie byłem . . .
Pozdrawiam
Piotr
yarko2000 napisał(a):Pamiętam jak kilkanaście a może i ze 20 lat temu, ten statek został odesłany z Elbląga do Gdańska na remont.
I słuch o nim zaginął. Szkoda że tak wygląda remont
yarko2000 napisał(a):Tam stoi Ewa – tylko strasznie zardzewiała.
Pamiętam jak kilkanaście a może i ze 20 lat temu, ten statek został odesłany z Elbląga do Gdańska na remont.
piotrf napisał(a):yarko2000 napisał(a):Pamiętam jak kilkanaście a może i ze 20 lat temu, ten statek został odesłany z Elbląga do Gdańska na remont.
Tak wygląda oczekiwanie na remont , chyba że ten Mauser na rufie zapowiada coś innego
Pozdrawiam
Piotr
Nasza Ania nigdy nie widziała Morza Bałtyckiego.
"pomorzanka zachodnia"]:D
Gdy w wakacje wysłałaś mi to zdjęcie z obiadem, byłam święcie przekonana, że to z jakiejś restauracji , faktycznie piękny nocleg mieliście i tani.
Z wypadem na kąpiel w morzu też fajny pomysł, szkoda że taka pogoda była średnia.
"wiola2012"]Nasza Ania nigdy nie widziała Morza Bałtyckiego.
Trochę się zdziwiłam .
Fragment przemysłowego Gdańska rzeczywiście jest nieciekawy, żeby nie napisać bardzo brzydki, ale centrum, starówka to już bajka. Niektóre fotki wyglądają jakby były robione w Wenecji .
yarko2000 napisał(a):Tak, starówka widziana od tej strony, prezentuje się całkiem inaczej Jest piękna