Czy ktoś zna ten hotel z autopsji, aby móc podzielić sie wrażeniami?
Zdjecia widziałem.
Pozdrawiam
Puzzle1
Puzzle1 napisał(a):Jednym słowem nie powinienem być niemile zaskoczony . W miarę upływu czasu pojawiaja sie jednak nowe pytania. Bedzie mi miło jeżeli pomożecie znaleźć na nie odpowiedz.
1. Czy oprócz leżenia plackiem, są jakieś inne rozrywki? (animacja, wypożyczalnia rowerów, skuterów, sprzętu wodnego?)
2. Jakie warunki dla dzieci ( plac zabaw, plaża, bezpieczeństwo przy dojściu na plażę)
3. Czy plaża jest naprawdę piaszczysta?
4. Skad sie przeprawialiście na wyspę?( znalazłem połączenie Split - Stari Grad, ale ze wzgledu na to , że jest to prom relacji Rijeka- Bari mam wrażenie , że nie mam szans na dostanie sie na jego pokład.)
5. ... pewnie w niedługim czasie je zadam.
Pozdrawiam
puzzle1
Puzzle1 napisał(a):Dziękuje za szybka odpowiedz.
mam jeszcze jedno pytanie.
Czy w hotelu, jego okolicach było coś, co było przez Twoja rodzinke trudne do zaakceptowania.
Mam wrażenie, że w tym hotelu jest cos nie tak jak powinno być.Obym się mylił. W porównaniu do innych hoteli jego oferta jest wyjatkowo atrakcyjna. Za 2 tygodnie od 23.06 ( czyli juz w sezonie) za ofertę all inclusive płacę za 4 osobowa rodzinkę 4000PLN.
Będę wdzięczny za twoją odpowiedz.
Puzzle1
Grzegorzra napisał(a):Witam
Byłem w tym hotelu na początku wrzesnia ubiegłego roku i jestem bardzo zadowolony z pobytu.
Oglądałem ofertę cenową tegoroczną i stwierdziłem, że jest jeszcze taniej niż w zeszłym, a all inclusive jest rewelacyjnie tanio. w zeszłym roku nie było tej oferty.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje