napisał(a) Biker_HR » 30.04.2010 10:44
Serce w pasy napisał(a):Ponawiam pytanie
Ako vam hrvatski jezik nije problem, evo sto je napisano o tom hotelu:
"Definitivno preporucujem otok Korculu, grad Korculu i Hotel Bon Repos...
Ovako, ja sam putovala prije dvije godine preko agencije Atlantis...
I prezadovoljna sam... Hotel je jako jeftin... Dobro, priznajem, soba i nije nesto narocito, ali ima sve sto ti je potrebno... Jako je cista, uredna, wc solidan, balkon i TV... Medjutim na moru ljudi ionako jako malo vremena provode u sobama, zar ne? Prespavas i to je to... Mozes birati izmedju all inclusive usluge ili polupansiona... Obje cijene su jako prihvatljive...
Plaza ispred hotala je pjescana, sljuncana i kamenita... Uvijek ima mjesta, more je mirno... Hotel Bon Repos je udaljen 2km od centra grada, ali do centra vodi prelijepa setnja stazom, ili direktna veza taxi brodicom koja je isto tako prihvatljive cijene (10 kuna za jednu osobu)...
Inace sto je jako dobro imas direktnu trajektnu liniju koja te "izbaci" gotovo pored hotela, iz Drvenika... Ili ides na Ploce - Trpanj, autom do Orebica i onda Orebic - Korcula... Mi smo isli ovom drugom i nije komplicirano kao sto zvuci, stavise prelijepo je... A vracali smo se na Drvenik...
Od srca preporucujem, ja planiram ove godine ponovo ici, s obzirom da to prepricavamo od kako smo se vratili..."