Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Bon Repos Korcula

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lesti
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lesti » 22.01.2010 19:30

mutiaq
Jakim aparatem robione były fotki?
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 22.01.2010 19:30

Z tego co pamiętam to jest jakiś szlaban czy coś takiego.
Żeby nie wjeżdżali goście spoza B.R. i nie zajmowali plaży hotelowej.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 22.01.2010 19:32

lesti napisał(a):mutiaq
Jakim aparatem robione były fotki?

hehe, takim staruchem, który już swoje przeszedł - kodak dx7630
A co?
lesti
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lesti » 22.01.2010 19:34

Bo są w miarę ładne.
Ja mam ostatnio świra na punkcie oglądania i analizowania zdjęć :lol:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 22.01.2010 19:34

a tam ;)
psitul_mnie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) psitul_mnie » 22.01.2010 20:41

Lesti wybierasz się może z pewnnym biurem podróży na T... z Krakowa??
lesti
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lesti » 23.01.2010 10:05

Nie-to biuro N........n :D
lesti
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lesti » 23.01.2010 11:34

mutiaq napisał(a):a tam ;)

Nie "a tam" tylko tak,tak :nice:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2010 21:39

Mam pytanie do Cromaniaków, ponieważ nie ma świeżych relacji czy był ktoś tam ubiegłego lata i jakie są opinie na temat tego hotelu?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2010 10:28

Ponawiam pytanie
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 30.04.2010 10:44

Serce w pasy napisał(a):Ponawiam pytanie

Ako vam hrvatski jezik nije problem, evo sto je napisano o tom hotelu:

"Definitivno preporucujem otok Korculu, grad Korculu i Hotel Bon Repos...
Ovako, ja sam putovala prije dvije godine preko agencije Atlantis...

I prezadovoljna sam... Hotel je jako jeftin... Dobro, priznajem, soba i nije nesto narocito, ali ima sve sto ti je potrebno... Jako je cista, uredna, wc solidan, balkon i TV... Medjutim na moru ljudi ionako jako malo vremena provode u sobama, zar ne? Prespavas i to je to... Mozes birati izmedju all inclusive usluge ili polupansiona... Obje cijene su jako prihvatljive...

Plaza ispred hotala je pjescana, sljuncana i kamenita... Uvijek ima mjesta, more je mirno... Hotel Bon Repos je udaljen 2km od centra grada, ali do centra vodi prelijepa setnja stazom, ili direktna veza taxi brodicom koja je isto tako prihvatljive cijene (10 kuna za jednu osobu)...

Inace sto je jako dobro imas direktnu trajektnu liniju koja te "izbaci" gotovo pored hotela, iz Drvenika... Ili ides na Ploce - Trpanj, autom do Orebica i onda Orebic - Korcula... Mi smo isli ovom drugom i nije komplicirano kao sto zvuci, stavise prelijepo je... A vracali smo se na Drvenik...

Od srca preporucujem, ja planiram ove godine ponovo ici, s obzirom da to prepricavamo od kako smo se vratili..."
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.04.2010 10:50

hvala vam
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 30.04.2010 12:54

lesti napisał(a):Ach...zapomniałam zapytać.
Jak wygląda parking na terenie ośrodka?Jest ogodzony czy też każdy może wjechać?

Nie pamiętam..
Pozdrawiam!
psitul_mnie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) psitul_mnie » 15.08.2010 20:35

Byłam w Hotelu Bon Repos w budynku Cempres... jeśli ktoś życzy sobie zdjęć mogę podesłać na maila.
Jeśli chodzi o pokoje i otoczenie nie ma nic do zarzucenia, oczywiście wszystko zależy od ludzkich wymagań i oczekiwań, bo jak za tą cenę co płaciliśmy to było naprawdę czysto, schludnie i spokojnie można tam spędzić swój wypoczynek.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Hotel Bon Repos Korcula - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone