Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel "BERULIA" na Breli. Proszę o info

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nimka8
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nimka8 » 28.08.2006 15:13

Witam Wszystkich!
Jestem nową użytkownicznką na Forum. Po raz pierwszy wybieram się do Chorwacji, konkretnie do Breli. Zatrzymam się w Hotelu Berulia. Jeżeli Ktoś z Was był w tym hotelu, proszę o informację. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Monika :P
Sitek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sitek » 29.08.2006 11:16

Witam

Szukałem informacji o Berulii ale nic na forum nie znalazłem. Na niemieckojęzycznych stronach z opiniami piszą że ok. My też jedziemy do Breli ale dopiero 16 wrzesnia.

Pozdroofka
Sitek
nimka8
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nimka8 » 30.08.2006 14:04

Dziękuję Sitek za odpowiedź ! Pozdrawiam Monika
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 31.08.2006 14:06

2 dni temu wróciłam z Breli (było cudownie). Koło hotelu Berulia (wyglądał ok, chyba ma ***) przechodziłam jedynie. Jest zaraz przy promenadzie więc będziecie mieć blisko do morza. życzę miłego wypoczynku i leniuchowania .....
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 07.09.2006 10:01

Też wróciłem z Breli, to przepiękne miejsce. Przejechalem całą Riwierę Makarską, owszem wszędzie jest ładnie, ale Brela to prawdziwa perła nie tylko z uwagi na przepiękne położenie na stoku lasu piniowego, również ze wzgledu na czystość, dużą ilość cudownych plaż (5 plaż oznaczonych niebieską flagą- gdy w innych miejscowościach dobrze gdy jest taka jedna). Przepiękna promenada wzdłuż całej plaży kończąca sie dopiero w Baśce, w całości oświetlona wieczorem. Przejście promenadą, od końca do końca zajmuje godzinę i 15 minut...
Gdybym miał jeszcze raz odwiedzić tą część Dalmacji- to tylko BRELA
Pozdrawiam Grzegorz. :wink:
kwark22
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwark22 » 11.09.2006 10:15

Witam! A kiedy konkretnie jedziesz do Breli?W 3 osoby będziemy tam od 19. 09.Jedziemy "w ciemno".Na miejscu będziemy szukać kwater-już po sezonie i ze znalezieniem czegoś ciekawego nie ma problemu.
Pozdrawiam. Kwark22 :)
nimka8
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nimka8 » 11.09.2006 16:42

Na Breli będę w październiku, czyli Wy wrócicie ja będę jechała. Jest to wyjazd zorganizowany z biura podróży. Życzę niezapomnianych chwil na Breli ! Mam nadzieję, że podzielisz się swoimi wrażeniami . Pozdrawiam serdecznie Monika :D
kwark22
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwark22 » 11.09.2006 20:12

nimka8 napisał(a):Na Breli będę w październiku, czyli Wy wrócicie ja będę jechała. Jest to wyjazd zorganizowany z biura podróży. Życzę niezapomnianych chwil na Breli ! Mam nadzieję, że podzielisz się swoimi wrażeniami . Pozdrawiam serdecznie Monika :D

Jasne! Jak tylko wrócimy i znajdę chwilę to napiszę co i jak.Mam namiary na" vila dalmatino" w Breli.Wpisz w google to zobaczysz-wygląda zachęcająco(pomimo że masz już zorganizowany pobyt)
Pozdrawiam i również miłego pobytu życzę.
Zbyszek czyli Kwark22.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone