Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Amfora na Hvarze!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cytrynka
Globtroter
Hotel Amfora na Hvarze!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cytrynka » 05.06.2006 13:00

Witam wszystkich :)
Wybieramy się do Chorwacji pierwszy raz i zdecydowaliśmy się na hotel Amfora! Wszystko już załatwione :)
Czy może mi ktos o tym hotel powiedzieć cos więcej?
Jak z jedzeniem? Jakie porcje? Czy raczej wygląda to jak szwedzki stół?
Proszę o wszystkie porady, wskazówki i wasze opinie :)
Z góry dziękuje!
Cytrynka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cytrynka » 08.06.2006 15:12

Up!
Nie uwierze że nikt nie był w Amforze :)
piotr.liwoch
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.liwoch » 11.06.2006 18:58

Super hotel w pięknym miejscu,mała plaża. Byłem tam w 2001 roku i bardzo mile go wspominam. Co chcesz więcej? pisz na GG 2320196
Grzegorzra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorzra » 12.06.2006 20:50

Cytrynka napisał(a):Up!
Nie uwierze że nikt nie był w Amforze :)

Ja jestem w podobnej sytuacji. Kiedyś napisałem o hotelu Mina w Jelsie na Hvarze i niestety nie dostałem odpowiedzi.
Szkoda
Pozdrav

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Hotel Amfora na Hvarze!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone