Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

hotel admiral opatija

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kkkasia
Globtroter
hotel admiral opatija

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 14.11.2006 10:03

witam,
nadszedł wreszcie czas planowania urlopu 2007!!!! HURA!!!!!
znalazłam w ofercie TUI hotel Admiral w Opatiji, który z racji swojego położenia mnie urzekł :) nad samym portem jachtowym!
czy ktoś z Państwa był w tym hotelu i może coś na jego temat poiwedzieć ????
będę wdzięczna za każdą opinię .
pozdrawiam
kasia
Angie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angie » 14.11.2006 15:08

Nie byłam w hotelu Admiral, jak zresztą w żadnym innym hotelu w Chorwacji. Preferuję tańsze możliwości noclegu, których w Cro na szczęście nie brakuje. Ale do rzeczy, chciałam się z Tobą podzielić moją opinią o miasteczku Opatija, w którym spędziłam jeden dzień, wieczór i noc podczas mojej podróży po Chorwacji w tym roku. Ponieważ zatrzymywałam się w wielu chorwackich miejscowościach, mam więc jako takie porównanie. I Opatija nie wypada najlepiej w tymże rankingu. Oczywiście zależy czego, kto szuka w Chorwacji. Niemniej jednak Opatija kojarzyć się może bardziej z kurortem dla (za przeproszeniem) snobów, który mógłby znajdować się gdzieś na lazurowym wybrzeżu, a nie z dziewiczą Chorwacją, jakiej ja jechałam szukać. Jeśli chcesz spacerować wybrukowanym deptakiem wraz z elegancko i markowo poubieranymi Niemcami i Włochami, to jak najbardziej możesz jechać do Opatiji. Możesz tam popodziwiać luksusowe auta, pograć w kasynie i poleżeć na betonowej plaży, zrobić zakupy w markowym butiku i wydać oczywiście kupę kasy. Jeśli jednak szukasz pięknych, dzikich miejsc, urzekających kolorów, skalistych plaż, czystej wody, to omijaj Opatiję szerokim łukiem.
Oczywiście opinia jest sugestywna, bo wyłącznie moja. Ty możesz mieć inne oczekiwania od Chorwacji i życzę Ci, żeby się spełniły :D

Pozdraviam
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 14.11.2006 16:16

Piękna sciezka spacerowa nad samym morzem, zielen,takiej jakiej nie zobaczysz na południu.Zresztą Istria jest bardzo zielona.Poza tym zgadzam sie z przedmowczynia.Mam nadzieje ,ze inne sprawy nie stwarzaja dla Ciebie problemu,kasyna ,restauracje pełne uroku i ludzi,mozna mile spędzic czas A na plaze, szczegolnie przy ekskluzywnych hotelach, piasek jest co dziennie uzupełniany.W kazdym badz razie mozna wydac moc pieniędzy.Wesołego pobytu. :D :D
I jest to miejsce na ciekawe wypady,mozna zobaczyc wiele ciekawych miejsc.Tylko trzeba wiedziec co sie naprawde chce.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link masz tutaj 22 strony zdjęc,można ogladac i się zachwycać ,lub nie.
Ostatnio edytowano 14.11.2006 19:17 przez petris, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.11.2006 16:41

kkkasia napisał(a):witam,
nadszedł wreszcie czas planowania urlopu 2007!!!! HURA!!!!!
znalazłam w ofercie TUI hotel Admiral w Opatiji, który z racji swojego położenia mnie urzekł :) nad samym portem jachtowym!
czy ktoś z Państwa był w tym hotelu i może coś na jego temat poiwedzieć ????
będę wdzięczna za każdą opinię .
pozdrawiam
kasia

Na tym zdjęciu po powiększeniu zobaczysz miejsce plażowania
Jak dla mnie, to nie ciekawe miejsce na wakacje w Chorwacji, ale wybór należy do Ciebie
A tu znajdziesz Admirała :wink: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 15.11.2006 08:42

dzięki,
wierzę wam, więc szukam dalej :)
może ktoś mógłby mi coś polecić - z widokiem na morze i basenem?
będę wdzięczna
kasia
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 15.11.2006 11:52

kkkasia napisał(a):dzięki,
wierzę wam, więc szukam dalej :)
może ktoś mógłby mi coś polecić - z widokiem na morze i basenem?
będę wdzięczna
kasia

Nie rozumiem co Ciebie odstraszyło.Opatija jest sliczna i okolice piekne.Hotel jak widzisz luksusowy z basenem.Mozna poplazować i zwiedzac.Przeciez masz wszystko opłacone.Więc w czym problem. Na FORUM, ile ludzi tyle opinii,bedzie Ci sie trudno zdecydowac.
kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 15.11.2006 11:58

odstarszyła mnie trochę cena w odniesieniu do 2 negatywnych opinii :) wakacje zawsze rezerwujemy przed gwiazdka, więc mamy jeszcze trochę czasu żeby znaleźc coś odrobine tańszego lub bez negatywnych komentarzy :)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 15.11.2006 16:06

Masz racje nie nalezy sie spieszyc,moze znajdzie sie cos wspanialego za mniejsza cene. Ja jezdze na campingi ,raz byłam w apartamencie na Hvarze.Tu musisz miec własny srodek lokomocjii ,albo transport lokalny.Jest tak duzo Biur Podrózy,ze na pewno znajdziesz cos odpowiedniego. Tylko najpierw sprawdz dane Biuro,zasiegnij opinji na Forach roznych zajmujacych sie tematyka turystyki. Zycze pomyslnej decyzji. petris :D :D :D
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 15.12.2006 23:12

kkkasia napisał(a):odstarszyła mnie trochę cena w odniesieniu do 2 negatywnych opinii :) wakacje zawsze rezerwujemy przed gwiazdka, więc mamy jeszcze trochę czasu żeby znaleźc coś odrobine tańszego lub bez negatywnych komentarzy :)

Witam,
Kasiu dziękuję za przesłane zdjęcia z hotelu.
Mam ten sam problem gdzie pojechać 2007r. Rozważałem Dubrownik i hotel Minceta, ale pośrednik z biura turystycznego przedstawił mi tak niekorzystną ofertę, że na razie z niej zrezygnowałem.

pozdrawiam
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 16.12.2006 07:12

cisza i spokoj:

kkkasia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkkasia » 18.12.2006 09:45

boybondek napisał(a):
kkkasia napisał(a):odstarszyła mnie trochę cena w odniesieniu do 2 negatywnych opinii :) wakacje zawsze rezerwujemy przed gwiazdka, więc mamy jeszcze trochę czasu żeby znaleźc coś odrobine tańszego lub bez negatywnych komentarzy :)

Witam,
Kasiu dziękuję za przesłane zdjęcia z hotelu.
Mam ten sam problem gdzie pojechać 2007r. Rozważałem Dubrownik i hotel Minceta, ale pośrednik z biura turystycznego przedstawił mi tak niekorzystną ofertę, że na razie z niej zrezygnowałem.

pozdrawiam

spróbuj w neckermanie, my w zeszłym roku za 4 osoby w tym 2 dzieci z opcja all inclusive płaciliśmy niecałe 3000 zł.
boybondek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) boybondek » 18.12.2006 20:41

spróbuj w neckermanie, my w zeszłym roku za 4 osoby w tym 2 dzieci z opcja all inclusive płaciliśmy niecałe 3000 zł.[/quote]

Witam,
byłem w dwóch biurach, wszyscy mówią, że jeszcze nie ma ofert na 2007r. i kazano mi czekać do połowy stycznia. Na stronie Nckermanna jak na razie nie znalazłem nic atrakcyjnego. Znajomi którzy byli w tym roku w Czarnogórze w miejscowości Sutomore byli bardzo zadowoleni z pobytu. Szukając ofert w Chorwacji biorę też pod uwagę Czarnogórę.

pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

hotel admiral opatija
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone