Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hostel w Dubrovniku

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ann11281
Autostopowicz
Hostel w Dubrovniku

Nieprzeczytany postnapisał(a) ann11281 » 15.05.2006 19:55

Czesc:) :D

Potrzebuje lokum na 2 noce dla 2 osob w Dubrowniku w dniach 18-20 lipca.
Czy ktos moze polecic jakis hostel albo B&B?

Z gory dzieki
Amar
Globtroter
Hostel w Dubrovniku???

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 31.07.2006 10:01

przyłączam się do pytania - czy ktoś był może w hostelu w dubrovniku i może opisać jak to wygląda?
pozdrawiam
Amar
Globtroter
hostel w dubrovniku

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 19.08.2006 09:17

naprawdę nikt tam nie nocował? ;)
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 19.08.2006 09:34

polecam strony:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 19.08.2006 10:52

A nie lepiej na miejscu czegoś poszukać?
Amar
Globtroter
hostel

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 20.08.2006 09:46

mirko napisał(a):polecam strony:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

dzięki Mirko;) ale tę stronę oczywiście znam, chodziło mi o wrażenia kogoś kto tam już był. Wiem, że hostel jest i nawet wiem w którym miejscu;) ale nie wiem jaka jest tam atmosfera

A co do szukania na miejscu, to hostel tym się m.in. różni od kwater prywatnych, że można trafić na świetne międzynarodowe towarzystwo plecakowiczów, a nie tylko rodziny z dziećmi;)

pozdrav
emila_k
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) emila_k » 01.09.2006 12:56

nie ma niestety nic tajszego .... bynajmniej moje dlugie poszukiwania nie przyniosly rezultatu :/
Amar
Globtroter
hostel

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 12.09.2006 10:51

no i znalazłem... ale będąc już na miejscu, hostel bardzo blisko starego miasta, na samym początku Lapadu, cena 105 kun za miejsce w pokoju 6-cio osobowym...
emila_k
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) emila_k » 13.09.2006 19:14

hmmm, ja zarezerwowalam za mniej wiecej 122 kn za osobe w pokoju dwu osobowym ul. Sipcine 4 z opisu wyglada na to ze jest to ok 20 min od przystanku autobusowego ale jak bedzie w realu okaze sie w sobote...
Amar
Globtroter
hostel

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 14.09.2006 09:47

hostel w Dubrovniku jest tylko jeden, na ul. Vinka Sagrestana 3
ved.min
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ved.min » 23.09.2006 11:56

Witam,
Czy ktoś może się podzielić wrażeniami z hostelu w Dubrovniku? W szczególności, czy blisko starego miasta, jaki standard, czy można gdzieś przechować wartościowe rzeczy?
Pozdrawiam
Amar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 25.09.2006 09:27

ved.min napisał(a):Witam,
Czy ktoś może się podzielić wrażeniami z hostelu w Dubrovniku? W szczególności, czy blisko starego miasta, jaki standard, czy można gdzieś przechować wartościowe rzeczy?
Pozdrawiam

Do starego miasta jest stamtąd bardzo blisko - ok. 10 min na piechotę (z powrotem dłużej, bo pod górę). Standard OK, ale za dużo od hostelu bym nie wymagał. Nie wiem jak jest z przechowaniem wartościowych rzeczy, ale chyba nie powinno być problemu... Warto zarezerwować wcześniej miejsce - strona zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone