A to nie jest takie oczywiste. Teraz jeszcze przed sezonem działają karty ACSI i inne dające zniżki, dzięki którym pobyt po 17-19 eu za dobę wychodzi. W związku z tym kempingi ponoć pękają w szwach. Jeden z forumowiczów z tydz. temu pisał że Zaton zapchany, ludzie odbijali się od bramy.Janusz Bajcer napisał(a):Witam.
Jak za tydzień, to bez rezerwacji.
Jak to dodatkowo? Wszystkie osoby, nawet dziecko noworodek muszą być zgłoszone i to w momencie rezerwacji Inaczej mogą Wam wogóle nie udostępnić lokum i zerwać umowę jak zobaczą, że jest więcej osób. Oni mają jakieś tam zasady, że np. jak jest lokum zarejestrowane na 4 osoby to nie może być 5 i tego przestrzegają nawet prywatni właściciele apartamentów a co mówić kemping, w razie kontroli grożą im sankcje za niedotrzymanie warunków co do ilości osób. Dlatego lepiej odrazu podczas rezerwacji to zgłoś bo chyba nie myślisz o cwaniackim przemyceniu dzieckamarzajak napisał(a):Hej mam pytanie, czy był ktoś z Was na campingu Zaton w Chorwacji? Chciałabym zapytać, czy wszyscy przebywający na campingu dostają opaski? Chodzi mi czy mogę do domku 4 osobowego wziąć dodatkowo małe dziecko?
Pozdrawiam,
marzajak
marzajak napisał(a):Hej nie chodzi o przemycanie, tylko o możliwość dopłaty za to jedno dziecko.