Skunk!!!!
Czy wróciłeś już z VH? Potrzebna mi jest Twoja pomoc !!!
iwo napisał(a):Skunk!!!!
Czy wróciłeś już z VH? Potrzebna mi jest Twoja pomoc !!!
iwo napisał(a):Skunk dziękuję. Poradź mi w takim razie, czy warto zamówić pobyt z wyżywieniem. Mam ofertę za 60 zł wykupić śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Z tego co napisałeś to warto byłoby skorzystać, bo byłoby to tanio. Mam rację? Interesuje mnie też ten 6-osobowy ++++ apartament a konkretnie jego położenie. z jakimi apartamentami on sąsiaduje? Za odpowiedzią poczekam do Twojego powrotu. Ja również mam ograniczony dostęp do internetu. Pozdrawiam.
iwo napisał(a):Apartamenty 6-osobowe znajdują się tylko w apartamentowcu oznaczonym T? Czy tam są same "szóstki"? Jedziemy wielką grupą i chcielibyśmy mieszkać koło siebie. Możesz mi napisać jaki jest rozkład apartamentów w tym budynku?
iwo napisał(a):Czyli nie orientujesz się jakie apartamenty miałeś po sąsiedzku?
iwo napisał(a):W takim razie Ty Kasiu możesz mi doradzić, czy warto zamówić za 60 zł w formie bufetu śniadanie i obiadokolację. Przypuszczam, że oferta dotyczy wspomnianej przaz Ciebie jadłodajni. Pozdrawiam i poproszę o więcej dobrych rad. Jestem może drobiazgowa, ale w maju zabieram tam ze sobą 60 osób. Umowę będę podpisywała już na dniach, dlatego każda rada jest dla mnie cenna. Skunk bardzo Ci dziękuję i może również coś jeszcze podpowiesz. A czy wiecie, czy w maju Ośrodek oferuje już jakieś atrakcje dla dzieci lub dorosłych?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje