Czy ktoś się orientuje czy w apartamentach *** jest klimatyzacja? Z ich strony wynika, że nie ma ale może jest dostępna za dopłatą?
Dziękju.
betka1 napisał(a):Witam, a ja mam 2 pytania: jak jest w Chorwacji we wrześniu- jedziemy z dzieciakami 6- 20 właśnie do h.V. Zaton i drugie pytanie: jakie otrakcje dla dzieci są w cenie pobytu w tym miejscu (oprócz placu zabaw i basenu). Chodzi mi np. o pokój zabaw, zjeżdżalnę itd., poniewaz nigdzie nie widzę cennika, więc nie wiem czego sie spodziewać.
badurianin napisał(a): Ile Wam zajeło dojechanie na miejsce z Polski ? W zeszły roku byłem we Włoszech z rodziną przez Niemcy 24 godz. jazdy do Rymini.Czy do Zaton będzie podobnie brać to na 2 razy ?
FUX napisał(a):badurianin napisał(a): Ile Wam zajeło dojechanie na miejsce z Polski ? W zeszły roku byłem we Włoszech z rodziną przez Niemcy 24 godz. jazdy do Rymini.Czy do Zaton będzie podobnie brać to na 2 razy ?
Ile?
Z Wrocka do Wloch zimą ~1150km, z tego autostrady ~800 zajęło mi 12,5h
leszek777 napisał(a): W Czechach chcę przekroczyć granicę w Mikulovie. Czy macie jakieś doświadczenia jak najmniej uciążlwie przejechać koło Wiednia?
ROCHEN napisał(a):Wejdz na strone zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
wybierz język, potem apartamenty, jak klikniesz w apartamentach
4-gwiazdkowych na AP/5-6 LUX zobaczysz rzut pomieszczenia.
Należy do niego 1 i 2 piętro.
Odpowiedzi na pozostałe pytania nie znam.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje