edajta napisał(a):Kamila my będziemy na campingu od 9.06. W jakim składzie będziecie?
Małzeństwo z 2 chłopaków lat 7 i 1,5 oraz mój teść. A wy?
edajta napisał(a):Kamila my będziemy na campingu od 9.06. W jakim składzie będziecie?
pooja napisał(a):witam serdecznie
wyruszam do Holiday Village Zaton juz w nocy 31 maja (pobyt od 1-10 czerwca)
i nigdzie nie mogę dowiedzieć się w jakich godzinach następuje tam zakwaterowanie
chcieliśmy jechać w nocy i być tam z samego rano
wyczytałam gdzieś ze zakwaterowanie następuje dopiero o 16
czy to prawda??
pozdrawiam
edajta napisał(a):kamila0606 napisał(a):edajta napisał(a):Kamila my będziemy na campingu od 9.06. W jakim składzie będziecie?
Małzeństwo z 2 chłopaków lat 7 i 1,5 oraz mój teść. A wy?
a my małżeństwo z niespełna 3 latka. Może się spotkamy na jakieś piwko?
Maciej napisał(a):anka.gd napisał(a):Witam serdecznie
Właśnie odnalazłam to niesamowite forum i jako kompletny cromaniak mam nadzieję zagościć tu na dłużej...
Przeszukałam forum (mam nadzieję) dokładnie i nie znalazłam potrzebnych mi w tej chwili informacji. Potrzebuję pomocy w sprawie Zatonu gdzie wybieram się po raz pierwszy i próbuję zlokalizować mobile homes Vacansoleil. Może ktoś przypadkiem zauważył je podczas swojego pobytu? Z tego co wiem, są tam dopiero od 2011. I jeszcze mam pytanie co do hałasu na kempingu, zwłaszcza nocnego (ponoć jakaś "słynna" dyskoteka) Z góry dziękuję
MH vacansoleil są na tyłach campu - spory kawałek od plaży, za to w spokojnym miejscu. Dyskoteka nie wiem jak w szczycie sezonu ale we wrześniu zupełnie nieszkodliwa. Bardziej było czasem słychać jakieś kocie dźwięki ze sceny nma plaży.
anka.gd napisał(a): Maciej, bardzo dziękuję za odpowiedź
Pozwolisz, ze dopytam jeszcze? Na tyłach oznacza za domkami kempingu czy np. za apartamentami? W jakimś w miarę zacienionym miejscu, w sensownej odległości jeden od drugiego? A może kojarzysz czy wszystkie miały taras?
pooja napisał(a):witam serdecznie
i nigdzie nie mogę dowiedzieć się w jakich godzinach następuje tam zakwaterowanie
czy to prawda??
pozdrawiam
krisiviola napisał(a):pooja napisał(a):witam serdecznie
czy to prawda??
pozdrawiam
Witam. My wyruszamy do Holiday Village Zaton 29 maja w nocy i z tego co wyczytałam w ofercie biura z którym jade to doba zaczyna się od 16. Jeśli przybędziemy wcześniej to na pewno cos wymyślimy żeby nie siedzieć na walizkach i czekac do 16, a wiadomo mi tez , ze jeśli pokoje czy apartamenty jak i mobile home sa wolne to można wcześniej odebrać kluczyk. Może spotkamy się gdzies w tak dużym obiekcie??? Pozdrowienia!!!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje