czterech!!!???? toz to rozpusta.
myśmuy mieszkali w 6 w tym dwójka dzieciaków 8-letnich i spoko się pomieślilismy. Do tego spory taras ...
I macie tv, myśmy mieli tylko radiocd.
PLAŻA - parasole i leżaki płatne, podobnie na basenie.
Na wyposażeniu MH myśmy mieli 2 leżaki (przynajmniej w selectamp) i sądze, że inne MH też mają. A parasol polecam swój.
KOMARY - byłem w końcu sierpnia i nie przypominam sobie by kogoś coś ugryzło, zatem chyba nie ma komarów
Za to niemal cały dzień "śpiewają" cykady, ale po 2 dniach już ich nie słyszeliśmy....
ATRAKCJE - basen, kilka placów zabaw, w tym na plaży... rowery wodne - płatne, łódki- płatne, mozna polecieć latawcem za motorówką (chyba kosztowało 320kun osoba), co tu jeszcze aha animacje dla dzieci, wieczorne spektakle, ponadto są płatne place zabaw i kolejne atrakcje dla dzieciaków (lina na gumie czy jak zwie, dmuchwace itp)
Na kempingu jest maqrket, pasaż, liczne restauracyjki, bank w którym bez problemów wymieniałem walutę (PL na kuny, euro na kuny) i to po bardzo atrakacyjnym przeliczniku. W Polsce kuna w kantorach kosztuje drożej.
W ogóle to takie kempingu to raj dla dzieciaków i dorosłych, pełen luz, można super wypocząć..
Polecam, ja byłem 4 razy (w tym 3 x w Chorwacji) i w tym roku jadę kolejny raz..............
Ponadto na
www.cro.pl/forum kempin ZATON pieknie opisała Ania
Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania to śmiało, najlepeiej na maila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam Krzysztof