Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Holiday Village Zaton

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Elvirka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elvirka » 30.07.2009 15:00

:o O dzięki za opis , bo właśnie rozważałam rezerwację bungalowu ale tez mi się po metrach wydaje ze jest ciasno dla rodzinki i jeszcze z psem:) Nie cierpię tłoku i tych wszystkich wad które opisałeś , uratowałeś mi mój urlop w wrześniu na który tyle czekam juz:) Jakbym miała uczestniczyć w takim spędzie za taką kasę chyba bym się kipnęła kopytkami do przodu na chorwackiej ziemi:(
Pozdrawiam i dziękuję
soniatomek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) soniatomek » 04.08.2009 09:30

Witam. Byłem z rodzinką w 2008r w zatonie w xxx gwiazdkach. Było tak super że w tym roku jedziemy na 14dni we wrześniu.Cena niewygórowana .
Może ktoś zna ceny z zatonu wycieczki na PLITWICE ???
Dzięki i polecam wszystkim ten ośrodek.POZDRO.
Housender
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Housender » 09.08.2009 21:53

Naprawdę nie rozumiem o co wam chodzi z tym grillowaniem, siedzę sobie właśnie przy Grillu posesja 555, moi sąsiedzi grillują.. wszystko gra..
Cypis78
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cypis78 » 17.08.2009 11:38

witam! mam pytanie odnośnie takiej kwestii, na stronie opisującej hotel zaton holiday village jest wzmianka tego typu "W cenie najmu: prąd, woda, opłata klimatyczna, końcowe sprzątanie. Zmiana pościeli 1 x tydzień. Zmiana ręczników 2 x tydzień. " czy to prawda??
jesli tak to oznaczałoby to że reczników nie musimy zabierac bo dostaniemy tak, a sa to takie duże kapielowe czy zwykłe małe
P_A_T
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) P_A_T » 17.08.2009 12:49

Witam serdecznie :) !
Wybieram się z rodzinką do ZHV i potrzebuję waszej dorady.
Planujemy wyjazd 15.09, na miejscu będziemy 17.09, chcemy być dwa tygodnie, jednak w cenniku ostatni termin to 26.08. Czy to oznacza, że w dalszym terminie ośrodek będzie nieczynny?
Czy ma sens jechać tam, w drugiej połowie września, mam na myśli tamtejsze atrakcje (animacje, dmuchańce itd)? Jedziemy z dwójką dzieci (2 i 6).
Interesuje nas apartament 4 os. ****, rezerwować coś teraz, czy jednak jechać w ciemno i wybrać na miejscu, bo będą wolne?
I jeszcze jedno pytanie, nie całkiem w tym temacie, czy z północy Polski lepiej jechać przez Niemcy, czy przez Polskę?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam Patrycja
skunk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) skunk » 17.08.2009 14:48

Cypis78 napisał(a):witam! mam pytanie odnośnie takiej kwestii, na stronie opisującej hotel zaton holiday village jest wzmianka tego typu "W cenie najmu: prąd, woda, opłata klimatyczna, końcowe sprzątanie. Zmiana pościeli 1 x tydzień. Zmiana ręczników 2 x tydzień. " czy to prawda??
jesli tak to oznaczałoby to że reczników nie musimy zabierac bo dostaniemy tak, a sa to takie duże kapielowe czy zwykłe małe

Pościel zmieniana jest co tydzień. Jeśli chodzi o ręczniki to są dość duże, białe (ale nie jakieś wielkie plażowe). Jak się je zostawi na widoku albo na ziemi (tak podobno się sygnalizuje chęć wymiany ręczników) na pewno wymienią.
skunk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) skunk » 17.08.2009 14:56

P_A_T napisał(a):Witam serdecznie :) !
Wybieram się z rodzinką do ZHV i potrzebuję waszej dorady.
Planujemy wyjazd 15.09, na miejscu będziemy 17.09, chcemy być dwa tygodnie, jednak w cenniku ostatni termin to 26.08. Czy to oznacza, że w dalszym terminie ośrodek będzie nieczynny?
Czy ma sens jechać tam, w drugiej połowie września, mam na myśli tamtejsze atrakcje (animacje, dmuchańce itd)? Jedziemy z dwójką dzieci (2 i 6).
Interesuje nas apartament 4 os. ****, rezerwować coś teraz, czy jednak jechać w ciemno i wybrać na miejscu, bo będą wolne?
I jeszcze jedno pytanie, nie całkiem w tym temacie, czy z północy Polski lepiej jechać przez Niemcy, czy przez Polskę?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam Patrycja

Rok temu zwijali większość rzeczy w połowie września. Około 15 już prawie nic nie było i mało się działo. Mogło to wynikać z faktu, że pogoda się popsuła - nastąpiło ochłodzenie. Jeśli chodzi o ten ośrodek to lepiej jechać około 7 września najpóźniej (jeśli chce się tam być dwa tygodnie).
P_A_T
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) P_A_T » 18.08.2009 11:20

Więc jednak będę szukać czegoś innego , bo nie mogę przyśpieszyć wyjazdu. :?
soniatomek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) soniatomek » 23.08.2009 08:09

Witam. Wyjeżdżam z rodzinką do ZATONU 5 września. Czy ktoś się oriętuje jak tam z pogodą.Byłem w czerwcu to były upały a wrzesień to taki troche niepewny miesiąc. Może się myle. :roll:
Jedzie ktoś w tym terminie ?????? :?:
Natko_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natko_ » 25.01.2011 23:19

Witam :)

W tym roku trafiło na Zaton, uparłam się jak osioł na mobile home i generalnie wszystko juz wiem, oprócz tego, czy można autem parkować koło mobile home'ów, czy na jakimś ogólnym parkingu?
Jeśli na ogólnym, to jak daleko on jest i czy auta są tam bezpieczne? :)

Resztę już znalazłam na nieocenionym forum - dziękuję :)
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 26.01.2011 06:42

Natko_ napisał(a):, czy można autem parkować koło mobile home'ów, czy na jakimś ogólnym parkingu?
Jeśli na ogólnym, to jak daleko on jest i czy auta są tam bezpieczne? :)

Autko zostawiasz na dużym parkingu w lasku na terenie zamkniętym, na campingu. Niestety nie można podjechać blisko mobile- home,ów.
Na tym parkingu jest obsługa, która pokieruję Cię gdzie masz postawić autko i to już będzie Twoje miejsce. Dostajesz specjalny wózek na bagaż. Nie powiem Ci ile metrów będziesz miała do parkingu, bo to jest uzależnione od tego gdzie będziesz ulokowana,ale tak "pi razy drzwi" od 20 do 100m. :-)

Twoje autko będzie jak najbardziej bezpieczne. :-)

Udanego pobytu i niczym się nie martw, jest tam bardzo fajnie, jak wszędzie w Cro. :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.01.2011 11:42

Ania W napisał(a):Autko zostawiasz na dużym parkingu w lasku na terenie zamkniętym, na campingu. Niestety nie można podjechać blisko mobile- home,ów.

Hm, czy aby na pewno :?: Dawno w Zatonie nie byłem, ale mobil-homy są na terenie kempingu, skoro można wjechać autem z karawanem lub z namiotem i postawić obok auto, to nie wiem czemu nie można pod te kempingowe :?:

Na zdjęciach widzę auto obok mobil-homów.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 26.01.2011 13:03

Janusz Bajcer napisał(a):Hm, czy aby na pewno :?: Dawno w Zatonie nie byłem, ale mobil-homy są na terenie kempingu, skoro można wjechać autem z karawanem lub z namiotem i postawić obok auto, to nie wiem czemu nie można pod te kempingowe :?:

W Zatonie byłam w 2009 na przełomie maja i czerwca i autka były kierowane na parkingi. Zwróciłam na to uwagę jak tego skrupulatnie przestrzegali. Tak powiedzieli w recepcji i tego pilnowaliśmy.

Może to inaczej wygląda w sezonie, tego nie wiem. Samochodów jest z pewnością o wiele więcej i może pozwalają mieć obok auto.

Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze na ten temat wypowie. :)

A dla chętnych do poczytania moja relacja z Zatonu

:papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.01.2011 17:45

Aniu, zajrzałem jeszcze raz do Twojej relacji i mam jasność :D

Ty nie byłaś w mobil- homach,

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

lecz w apartamentach

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Przy wynajętym w Zatonie mobil- home można postawić samochód, przy wynajętym apartamencie trzeba zostawić go na parkingu.

Byłem na kilku dużych kempingach, przy mobil - homach zawsze stały samochody.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 26.01.2011 18:53

Ania W napisał(a):Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze na ten temat wypowie. :)
Auto zawsze stawiasz przy "Mobil Home" :wink: jeśli oczywiście jest do niego możliwy dojazd.
Może się zdarzyć że np. drzewa mogą być przeszkodą , ale nie widziałem żeby ktoś zapierniczał z dobytkiem z parkingu. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje