2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.

ja też pchać się nie będę....mysza73 napisał(a):Ale jak oni tak bardzo nie lubią turystów i demonstrują otwarcie swoją niechęć, to nie ...
Nie lubię się pchać tam, gdzie mnie nie chcą ...
maslinka napisał(a):Hola!Piękne kadry, Tony
Majorkę biorę pod uwagę na kiedyś tam, więc będę patrzeć i czytać
Janusz Bajcer napisał(a):Hola.
Majorka kiedyś zaliczona.
Ale warto sobie przypomnieć....
majkik75 napisał(a):No bardzo ładnie się zapowiada![]()
Oczywiście będę zaglądał
Trajgul napisał(a):Kurde, dziś akurat zacząłem się interesować Majorką, i nawet kilka zdjęć z zajawki już jest mi odrobinę znanych.
te kiero napisał(a):Bogactwo!
Dokańczasz relację za Marzenę?
mysza73 napisał(a):Pięknie tam![]()
Chętnie bym poleciała ...
Ale jak oni tak bardzo nie lubią turystów i demonstrują otwarcie swoją niechęć, to nie ...
Nie lubię się pchać tam, gdzie mnie nie chcą ...
piekara114 napisał(a):
Mnie Majorka jakoś nie pociąga, a jak pisze Koleżanka ja też pchać się nie będę.... ja też pchać się nie będę....
Popatrzę tu od czasu do czasu....
empire13 napisał(a):Majorka jeszcze niezaliczona, ale po takich fotkach aż chce się tam być.
tony montana napisał(a):Lot z Berlina 21.45 (o 24 na Majorce)
Powrót z Palmy 6.00 (o 8.15 w Berlinie)
tony montana napisał(a):Lot + hotel i transfer wykupiłem w wakacje.pl ponieważ, gdybym organizował wypad sam w tych terminach (inne nie wchodziły w grę) to zapłaciłbym za lot i hotel tyle samo a tutaj miałem w tych inconvenient godzinach transfery załatwione.
tony montana napisał(a):Auto: Wiber (auto za 160 zł na 5 dni) plus full insiurens z Zurich za drugie tyle. Auto okazało się Fiatem 500 hybrid (za tankowawania zapłaciłem 84 Euro, przejechałem ok 1000 km)
tony montana napisał(a):
Super, powiem tylko na wstępie, żer to co zobaczyłem, przerosło moje oczekiwania.
Spodziewałem się "komerchy" a było w większości miejsc sielsko i wiejsko
Trajgul napisał(a):Tzn. 160E za 5 dni?
Patrzyłem na wypożyczalnię podaną przez Marzenkę to nieduże autko z full insurance kosztuje około 55E/dzień. Mówię o lipcu.
robiz napisał(a):
Melduję się chyba już w 10 rzędzie![]()
Chętnie pooglądam Twoją bezludną Majorkę , bo moja wrześniowa była przeludniona i maksymalnie skomercjalizowana.
Ale jak się lubi zwiedzanie , cudowne widoki i kąpiele w ciepłym morzu - to inaczej się nie dało.