Kawkujemy w Palmie

Chwilę jeszcze pochodzimy po lokalnej plaży

aby po chwili iść na autobus w celu pojechania do naszej Platja de Palma (nie znaleźliśmy knajpy pokazującej mecz Tottenham - MU, a Młodemu zależało)
Postanawiamy jechać aż na przystanek końcowy S'Arenal, aby kierując się w stronę naszego hotelu patrzeć czy Google nie oszukuje, które knajpy są otwarte (oszukuje)

Pełno tutaj tych KULEK

W końcu siadamy na meczu - zaczyna się o 16.30

Po meczu trafiamy na cudny zachód słońca

Wiem, sporo zdjęć, ale naprawdę były różne kolory

-----------
Następnego dnia rano robię sobie spacer do wypożyczalni Wiber, aby uzyskać kluczyki do takiego wariata

Odbiór auta jest bezproblemowy, można skorzystać z maszyny, ale jako, że jestem o 7.10 jedynym Klientem korzystam z obsługi żywej osoby

Kaucja 1000 Euro plus osobna 59 Euro na paliwo - gdybym sfailował przy oddawaniu auta z fjuelem.
Po odbiorze auta dostaję na maila także:
konktrakt
dowód rejestracyjny auta wraz z dokumentem uprawniających go do ruchu

rzadko się to spotyka
zdjęcia damagów auta zgłoszone przez innych userów
Masz dwie godziny po odbiorze auta na zgłoszenie swoich uwag/zdjęć. Fajna sprawa.
Korzystałem z wielu wypożyczalni, ale ta naprawdę czymś się chce wyróżnić. A przede wszystkim wyróżniła się tym, że 1000 Euro kaucji wróciło na moją kartę 10 minut po zdaniu auta, a te 59 następnego dnia. Szoq.
To można jechać!
Najpierw na
Formentor, się wie.
Postój w
Puerto de Pollenca. Parkowanie za free przy ulicy

Tutaj pijemy obowiązkowe kawki

i robimy mini zakupy na Formentor, bo będziemy plażować!

Najpierw jednak piękny
Mirador de Colomer
Nie wiem, jak tu ludzie zatrzymują się w sezonie, bo i zimą bardzo mało miejsca na parkowanie, za to widoki zapowiadają się piękne

ciepło

Port de Pollenca w zoomie

tam można wjechać/wejść???

A potem trafiamy już na "naszą" plażę

cdn