tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):
Cudnie
Na razie to przedbiegi jeszcze ...
No to nie marudź, tylko dawaj dalej .
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):...takie klimaty
nie są złe.
pzdr
mysza73 napisał(a):Wszystko pięknie ,
tylko ten piach ,
ale dobra, jakoś to przeżyję ,
jedziemy dalej .
Vjetar napisał(a):Ludziska to mają dobrze, wygrzewają się i kąpią...
piotrf napisał(a):Fajnie i tłoku na plaży nie ma . . .
Agnieszko , ten piasek wystarczy tak . . . wapnem trochę i będzie biały
Pozdrawiam
Piotr
FUX napisał(a):__________________ masz.
Włochy zdradzone, nie leżysz na plaży, tylko zwiedzasz, itepe...
tony montana napisał(a):Właśnie odpływa prom na Gomerę
mysza73 napisał(a):Wszystko pięknie ,
tylko ten piach
tony montana napisał(a): w tej relacji botaniki i flory będzie sporo
tony montana napisał(a): A co to za drzewa?
tony montana napisał(a):Zatem co następuje:
1)
2)
3)
4)
dangol napisał(a):tony montana napisał(a): w tej relacji botaniki i flory będzie sporo
Wprawdzie również nie jestem botanikiem, ale na sporą ilość kwiatków czy krzaczków cieszę się niezmiernie . Nawet, jeśli nie będę wiedziała, co to jest .
dangol napisał(a):tony montana napisał(a): A co to za drzewa?
Oczywiście.... nie wiem .
tony montana napisał(a):W sumie jednak nie ma pośpiechu z tym śniadaniem, dzień jest długi ciemno na Teneryfie w styczniu robi się dopiero ... o 19!!!
Znowu żyć nie umierać, rano na moim spacerze pada sobie deszczyk, wrrrr, no ale.... jest 14 stopni, za chwilę 15 a jak ruszamy po śniadaniu na podbój wyspy pierwszy raz jest stopni 18, im dalej na południe, gdzie pojechaliśmy po słońce, tym cieplej... gdy dojechaliśmy do Los Cristianos było.... 21 ... w cieniu!!!
tony montana napisał(a):Właśnie odpływa prom na Gomerę
Franz napisał(a):Płynąłem.
mysza73 napisał(a):Wszystko pięknie , tylko ten piach
Franz napisał(a): Żółty też mają
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a): w tej relacji botaniki i flory będzie sporo
dangol napisał(a):Wprawdzie również nie jestem botanikiem, ale na sporą ilość kwiatków czy krzaczków cieszę się niezmiernie . Nawet, jeśli nie będę wiedziała, co to jest .
dangol napisał(a):Oczywiście.... nie wiem .
kulka53 napisał(a):Tony, jak dla mnie jesteś mistrzem logistyki
kulka53 napisał(a):Relacja zresztą jak zawsze fachowa i szczegółowa - tak trzymaj
I zdjęcia bardzo ładne, co to za sprzęt zakupiłeś? (zdaje się że gdzieś już pisałeś ale zapomniałem )
kulka53 napisał(a):A możesz zdradzić (pytanie laika) dlaczego z Kanarów wybrałeś Teneryfę? To ona jest najatrakcyjniejsza?
Lidia K napisał(a):Yuka może?
tony montana napisał(a):W sumie jednak nie ma pośpiechu z tym śniadaniem, dzień jest długi ciemno na Teneryfie w styczniu robi się dopiero ... o 19!!!
Znowu żyć nie umierać, rano na moim spacerze pada sobie deszczyk, wrrrr, no ale.... jest 14 stopni, za chwilę 15 a jak ruszamy po śniadaniu na podbój wyspy pierwszy raz jest stopni 18, im dalej na południe, gdzie pojechaliśmy po słońce, tym cieplej... gdy dojechaliśmy do Los Cristianos było.... 21 ... w cieniu!!!
Lidia K napisał(a):A o której się jasno robiło, pewnie o 8.30
Przypuszczam, że przy 21 nie weszłabym do wody, bo moje wymagania są co do temperatury powietrza i wody dość wygórowane ale chętnie popatrzę jak to autor się moczy i wygrzewa w słoneczku (jak pokaże).
Potter napisał(a):Hola Tony ! Widzę, że jesteś aktualnie na forum . Mam nadzieję, że pracujesz nad wstawieniem nowego odcinka .