Beata W. napisał(a): A jak wjechaliśmy już sami to się okazało, że miejsc na ten dzień już nie ma a kolejnego nie chcieliśmy poświęcać na wjazd.
Aby nie brakło nam biletów, już dzisiaj zarezerwowaliśmy Teleferico .
Beata W. napisał(a):Było ponad 30 stopni
Jeśli chodzi o wjazd na górę to było moje największe fo pa tego wyjazdu Nie kupiłam biletów wcześniej (pomimo, że np. na La Gomerę czy do obu parków miałam wszystkie bilety). Nie wiedzieliśmy czy nasza rodzinka zdecyduję się na wjazd i jak się czasowo wyrobimy. A jak wjechaliśmy już sami to się okazało, że miejsc na ten dzień już nie ma a kolejnego nie chcieliśmy poświęcać na wjazd. W końcu jakieś powody do powrotu muszą być A i tak było pięknie
dangol napisał(a):Ostatni tydzień września. Pięć noclegów na północy, no bo tam przecież jest do zobaczenia najwięcej .
Dwa ostatnie na południu, niedaleko lotniska ( odlatujemy w poniedziałek o barbarzyńskiej wręcz godzinie 6:55). Dotrzemy tam w sobotę późnym popołudniem, niedzielę najprawdopodobniej przeznaczymy na plażowanie, aby się wyciszyć i odpocząć po tym, co planujemy na poprzednie dni.
Co z tego wyjdzie, czas pokaże
marze_na napisał(a):Teide fantastyczny! Już w paru relacjach mnie zachwycał (m.in. u wspomnianego już Michała, który prysnął gdzieś z forum ).
Zdarza Ci się mieć szczęście do pogody .
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Teide
... piękne miejsce, te widoki, ten krajobraz ... ...
Pozdrawiam.
elfik99 napisał(a):Kilka miesięcy temu u Wojtka a teraz u Ciebie tak samo pięknie!!!!!
piekara114 napisał(a):Prawie jak Maczuga Herkulesa
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Look na okolicę
Zacnie.elfik99 napisał(a):Kilka miesięcy temu u Wojtka a teraz u Ciebie tak samo pięknie!!!!!
W tym roku byliśmy obaj nawet w bardzo zbliżonych terminach.
Pozdrawiam,
Wojtek
dangol napisał(a):Beata W. napisał(a): A jak wjechaliśmy już sami to się okazało, że miejsc na ten dzień już nie ma a kolejnego nie chcieliśmy poświęcać na wjazd.
Aby nie brakło nam biletów, już dzisiaj zarezerwowaliśmy Teleferico .
Beata W. napisał(a): Tylko oby pogoda Wam dopisała. My byliśmy w Icod 2 tygodnie i w pierwszym Teide było widać chyba tylko ze 2 razy. Drugi tydzień za to witał nas jego widok przy drzwiach codziennie.
Beata W. napisał(a): moje zwiedzanie z dziećmi w tym górzystym terenie było raczej pobieżne więc nie wiem czy komuś się do czegoś przyda