Myślę, że nie tylko ja popatrzyłabym na kwietniową wyspę Twoimi oczami...kanarowski napisał(a): Byliśmy w kwietniu 2018 r. na Teneryfie.
tony montana napisał(a):Kawka, ciasteczko, przebrać się w ciepłe ciuchy teraz bo jedziemy NA....
Franz napisał(a):Same przyjemności...
Pozdrawiam,
Wojtek
Beata W. napisał(a):Mam tylko nadzieję, że do 13.08 zobaczymy Tu jeszcze jakieś przyjemności
kanarowski napisał(a):Bardzo fajna relacja. Zwłaszcza, że miejsca znajome. Byliśmy w kwietniu 2018 r. na Teneryfie. Mieszkaliśmy na północy w Puerto de la Cruz. Na 10 dni tylko dwa dni były w pełni słoneczne, reszta to chmury. My wypożyczyliśmy auto w innej wypożyczalni i za 10 dni zapłaciliśmy 95 euro na Citroena C Elysee. Bezpłatnie dostaliśmy fotelik dla dziecka. Żadnych kaucji, dodatkowych ubezpieczeń. Często bywaliśmy na południu i kiedy w Puerto de la Cruz padało, lub były chmury my pławiliśmy się w słońcu. Północ wyspy zielona, południe brązowe, spalone słońcem. Punkty obowiązkowe to Wulkan Teide, Masca, góry Anaga, Loro Parque. Ogólnie bardzo fajna i różnorodna wyspa
piekara114 napisał(a):Myślę, że nie tylko ja popatrzyłabym na kwietniową wyspę Twoimi oczami...kanarowski napisał(a): Byliśmy w kwietniu 2018 r. na Teneryfie.
[/quote]piotrf napisał(a):Jestem przekonany że w 100% procentach masz rację
Pozdrawiam
Piotr
Beata W. napisał(a):No fajny ten smok
Jak wszystko dobrze pójdzie to Teide mamy w planach na wtorek
Tylko pogoda jakaś taka na kanarkach niestabilna emocjonalnie
A jak tam włoski wakacje
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):Trochę się na lot spóźniłam Ale dalej oglądam na bieżąco więc proszę o więcej
Coś ta Teneryfa nie jest mi pisana
Na wszystko przyjdzie czas, zobaczysz:)
Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):Trochę się na lot spóźniłam Ale dalej oglądam na bieżąco więc proszę o więcej
Coś ta Teneryfa nie jest mi pisana
Na wszystko przyjdzie czas, zobaczysz:)
Swoją drogą, Tony to dobry Ciebie prorok odgrzebałam taki wpis z lutego kiedy to jeszcze w planach miałam jeszcze właśnie Apulię
Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):No widzisz Miłej zabawy na Wyspach Szczęśliwych, słyszałem, że i La Gomera w planie
A dziękuję bardzo, mam nadzieję, że wszystko wypali. A La Gomerę wycieczka już wykupiona.
Pozdrawiam
elfik99 napisał(a):A co ten smok tam tak dziobie??? Nie podchodź za blisko!!!
Franz napisał(a):Zacnie.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):... ale, że zdążyłem przed końcem relacji ... ... piknie, piknie ... ...
Pozdrawiam.