Polowałam na jesień i się nie udało. Na ferie też się rozglądałam, ale zrezygnowaliśmy stwierdzając, że wolimy polecieć jak będzie pewna pogoda na plażowanie i kąpiele w oceanie.Beata W. napisał(a):Coś ta Teneryfa nie jest mi pisana
Beata W. napisał(a):Trochę się na lot spóźniłam Ale dalej oglądam na bieżąco więc proszę o więcej
Coś ta Teneryfa nie jest mi pisana
marze_na napisał(a):Skoro w końcu wylądowaliśmy w cieplejszych klimatach z przyjemnością dołączam do wycieczki .
piekara114 napisał(a):Na ferie też się rozglądałam, ale zrezygnowaliśmy stwierdzając, że wolimy polecieć jak będzie pewna pogoda na plażowanie i kąpiele w oceanie.
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):Trochę się na lot spóźniłam Ale dalej oglądam na bieżąco więc proszę o więcej
Coś ta Teneryfa nie jest mi pisana
Na wszystko przyjdzie czas, zobaczysz:)
tony montana napisał(a):
Ależ przecież kapiel w styczniu / lutym w oceanie to sama przyjemność!
Beata W. napisał(a):tony montana napisał(a):Ależ przecież kapiel w styczniu / lutym w oceanie to sama przyjemność!
Ja bym nie wlazła
18 stopni w Bałtyku mnie nie przeraża, ale w ciepłych krajach już jakoś tak I jak z tym wiatrami na plaży było, bo różności czytałam....tony montana napisał(a):Ależ przecież kapiel w styczniu / lutym w oceanie to sama przyjemność!piekara114 napisał(a):Na ferie też się rozglądałam, ale zrezygnowaliśmy stwierdzając, że wolimy polecieć jak będzie pewna pogoda na plażowanie i kąpiele w oceanie.
piekara114 napisał(a):18 stopni w Bałtyku mnie nie przeraża, ale w ciepłych krajach już jakoś tak I jak z tym wiatrami na plaży było, bo różności czytałam....tony montana napisał(a):Ależ przecież kapiel w styczniu / lutym w oceanie to sama przyjemność!piekara114 napisał(a):Na ferie też się rozglądałam, ale zrezygnowaliśmy stwierdzając, że wolimy polecieć jak będzie pewna pogoda na plażowanie i kąpiele w oceanie.
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):18 stopni w Bałtyku mnie nie przeraża, ale w ciepłych krajach już jakoś tak I jak z tym wiatrami na plaży było, bo różności czytałam....tony montana napisał(a):Ależ przecież kapiel w styczniu / lutym w oceanie to sama przyjemność!piekara114 napisał(a):Na ferie też się rozglądałam, ale zrezygnowaliśmy stwierdzając, że wolimy polecieć jak będzie pewna pogoda na plażowanie i kąpiele w oceanie.
W tym roku nie wiało jakoś mocno, ale żeby było bezwietrznie to też nie powiem.... po prostu na Wyspach Szczęśliwych ZAWSZE wieje
Beata W. napisał(a):Na pocieszenie lub nie W Izraelu też trochę wiało
elfik99 napisał(a):Pusta kasa......
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Miasteczko Fraile
Jak się przyjrzałem, to wyszło mi, że to jednak Palm-Mar.
Pozdrawiam,
Wojtek