Już tam widzę moje dziewczyny
Dobrze, że daleko do stolicy będziemy mieć
Beata W. napisał(a):marze_na napisał(a):Beata W. napisał(a):Już tam widzę moje dziewczyny
Przynajmniej już wiesz jakie okolice omijać .
No właśnie, bo można pójść z Torbami A takie miejsca dzieci przyciągają jak magnes
tony montana napisał(a):Beata W. napisał(a):marze_na napisał(a):Beata W. napisał(a):Już tam widzę moje dziewczyny
Przynajmniej już wiesz jakie okolice omijać .
No właśnie, bo można pójść z Torbami A takie miejsca dzieci przyciągają jak magnes
Ale ja nie wiem, Drogie Panie, czy to nie było tam tam jednorazowo, z okazji Karnawału
tony montana napisał(a):Ale ja nie wiem, Drogie Panie, czy to nie było tam tam jednorazowo, z okazji Karnawału
mysza73 napisał(a):Albo na Twoje 57 przybycie na wyspę
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):Ale ja nie wiem, Drogie Panie, czy to nie było tam tam jednorazowo, z okazji Karnawałumysza73 napisał(a):Albo na Twoje 57 przybycie na wyspę
A Ty, za przeproszeniem JESZCZE w KRAJU/!?!?!?!; )
Beata W. napisał(a):W sumie ten basenik to i w tych chmurach ładnie się prezentuje
elfik99 napisał(a):Beata W. napisał(a):W sumie ten basenik to i w tych chmurach ładnie się prezentuje
Tak tak!!! Można się pluskać też przy chmurach!!!
piotrf napisał(a):Gdyby do ostatniego zdjęcia dodać słońce , to podobałoby mi się bardziej
Na pożegnanie może być . . .
Pozdrawiam
Potr
Beata W. napisał(a):Zapisuję więc na słoneczny dzień