elfik99 napisał(a):Nie pisałam że człowiek na człowieku, ale były takie tłumy, że nie zostaliśmy tam...
No wiem, to że człek na człeku to ja od siebie napisałem tylko
Nie wyobrażam sobie na tak ogromnej plaży człeka na człeku
elfik99 napisał(a):Nie pisałam że człowiek na człowieku, ale były takie tłumy, że nie zostaliśmy tam...
tony montana napisał(a):Napisałem, zjeżdżamy w dół, a przecież parę zdjęć jeszcze pykamy
Pakula napisał(a):Las Terasitas w kwietniu
elfik99 napisał(a):Jak ślicznie i pusto!!!
piekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
Pakula napisał(a):Las Terasitas w kwietniu
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Napisałem, zjeżdżamy w dół, a przecież parę zdjęć jeszcze pykamy
Zacnie.Pakula napisał(a):Las Terasitas w kwietniu
oraz w lutym[/url].
Pozdrawiam,
Wojtek
To zajmuj miejsce..Leżak Ci odstąpię, bo ja nie lubię...tony montana napisał(a):Ja w sumie tez nie mam nic przeciwko temupiekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
piekara114 napisał(a):To zajmuj miejsce..Leżak Ci odstąpię, bo ja nie lubię...tony montana napisał(a):Ja w sumie tez nie mam nic przeciwko temupiekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
maslinka napisał(a):Piękna ta plaża Palmy też
elfik99 napisał(a):Chciałabym się tam teraz popluskać!!!
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):To zajmuj miejsce..Leżak Ci odstąpię, bo ja nie lubię...tony montana napisał(a):Ja w sumie tez nie mam nic przeciwko temupiekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
A Ty gdzie? W nogach kolo lezaka?;]