Mniód maliniasty widoczki i palmy mucha nie siada , i ratusz na którym wiatr się rozdziela na prawy i lewy ( widać po flagach ) , tylko środkowa flaga zwinęła się z pewną nieśmiałością . . . niezdecydowana widocznie . . .
Pozdrawiam
Piotr
Potter napisał(a):Kiedy jest trochę slonka wszystko wygląda piękniej... .
A te balkonik, okna i okiennice drewniane tu już całkiem, całkiem...
piotrf napisał(a):Mniód maliniasty widoczki i palmy mucha nie siada , i ratusz na którym wiatr się rozdziela na prawy i lewy ( widać po flagach ) , tylko środkowa flaga zwinęła się z pewną nieśmiałością . . . niezdecydowana widocznie . . .
Pozdrawiam
Piotr
elfik99 napisał(a):Bardzo ładna jest La Laguna ale Orotava jeszcze bardziej mi się podobała!!!
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Z pomnikiem Juana Pablo the second
Segundo...
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Las Teresitas!!! Tam był straszny tłok, jak na nią pojechaliśmy. Zaraz pojechaliśmy dalej....
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Zima to zdecydowanie niedobra pora na zwiedzanie Gór Anaga - prawie zawsze (chyba) pada tam deszcz, albo są mgły...
Słusznie - prawie, bo jak mogłeś zobaczyć u mnie, pogoda była wymarzona.
Pozdrawiam,
Wojtek
marze_na napisał(a):No niebrzydko . Tylko, żebyś nie kazał za długo czekać .
Beata W. napisał(a):Ja też lubię zieleń więc jest ok. A na plażę też chętnie pójdę
Potter napisał(a):Ładnie ta zieleń się pnie więc sobie nie żałuj .
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):W druga stronę (na północny koniec wyspy) mamy plażę Las Gaviotas (FKK)
Byłem na niej, ale Kultury Wolnego Ciała nie widziałem...
Pozdrawiam,
Wojtek