piekara114 napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Zamarzył to to się Bałtyk z całą swoją otoczką: spacerami wzdłuż morza, piaskiem pod stopami, molami i zapachem morza pomieszanym wiatrem i sosnami, nigdzie indziej tego nie ma... A Trójmiasto to logiczny wybór: blisko, szybko, jest co w razie W. robić, no i spore zaległości tam mamy.... A plany jakieś są, ale bez szczegółów...
Gdzie baza konkretnie?
Żadnych szczegółów nie mam, tylko ogromną chęć i tęsknotę... Pewnie jakieś mieszkanie wynająć z miejscem parkingowym, aby pozwiedzać, odwiedzić muzeum IIWŚ i CSolid., posiedzieć na plaży, pojeździć na rowerze (odkryłam że GD nie ma miejskiej wypożyczalni a 3 rowerów raczej nie przewiozę) i może wyskoczyć do fok?? To tak luźno wszystko....i decyzja pewnie będzie na 2 dni przed jak będzie pewność dobrej pogody....Coś polecasz
Tony może lepiej podpowie.
Ja wtrące 3 grosze - w Trójmieście (co 1-2 lata), jestem latem, z rodziną, zwykle niestety tylko kilka dni - za radą znajomych uderzamy zawsze do Jelitkowa / Brzeźna w Gdańsku. Chyba znajdziesz tam wszystko co potrzebujesz, a i do centrum tramwajem niedaleko.