tony montana napisał(a):Czeka nas tutaj wiele atrakcji: pokaz delfinków, pokaz orek, pokaz lwów morskich, oceanarium, niesamowita zielona różnorodna roślinność
... o tak, moja ekipa tego miejsca by nie odpuściła ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Czeka nas tutaj wiele atrakcji: pokaz delfinków, pokaz orek, pokaz lwów morskich, oceanarium, niesamowita zielona różnorodna roślinność
Pozdrawiam.
elfik99 napisał(a):Mnie też się bardzo podobało w Loro Parque!!!
tony montana napisał(a):Zaraz po wspaniałym pokazie delfinów idziemy na pokaz orek
Te krwiożercze istoty są istnymi predatorami oceanów
maslinka napisał(a):Super taki pokaz delfinów Chętnie bym zobaczyła. Do tej pory widziałam tylko uchatki w opolskim zoo Pokaz i trening medyczny. Świetne show, ale to nie to samo co delfiny
maslinka napisał(a):Tony, co Ty masz dzisiaj z tym Predatorem?
tony montana napisał(a):kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Czeka nas tutaj wiele atrakcji: pokaz delfinków, pokaz orek, pokaz lwów morskich, oceanarium, niesamowita zielona różnorodna roślinność
Pozdrawiam.
My też byliśmy od początku zdecydowani iść do Loro, a olać Siam (w obu byliśmy w 2014)
elfik99 napisał(a):Mnie też się bardzo podobało w Loro Parque!!!
W którym roku byłaś na Teneryfie?
elfik99 napisał(a):
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):A poważnie to - naprawdę super miejSce, rzekomo wg TripAdvisora 3 miejsce na świecie
Mocny argument za Teneryfą .
tony montana napisał(a):elfik99 napisał(a):
W 2013, to już 5 lat.......