... no to można powiedzieć, że jestem na bieżąco ... ... a my się wybieramy i wybieramy i wybrać się coś nie możemy - na razie sobie podziwiam u Ciebie ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):No naprawdę, bardzo Cie proszę, bierz się za relację!
Wojan, każda relacja coś nowego wnosi, chociażby punkt widzenia... Powoli, powoli i do przodu...wojan napisał(a): A o Kanarach na forum jest dużo informacji,więc jeszcze jedna relacja pewnie niewiele by wniosła ...
Tony - jeżeli wracaliście 4 lutego to mogliśmy lecieć tym samym samolotem ( tylko w odwrotne strony )
Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Kusisz, kusisz.... choć na razie Lanzarote dla mnie wyżej. Ale czekam na więcej...
A dla mnie chyba jednak chyba Teneryfa. Bo bardziej zielona
tony montana napisał(a):No naprawdę, bardzo Cie proszę, bierz się za relację!
piekara114 napisał(a):Wojan, każda relacja coś nowego wnosi, chociażby punkt widzenia... Powoli, powoli i do przodu...wojan napisał(a): A o Kanarach na forum jest dużo informacji,więc jeszcze jedna relacja pewnie niewiele by wniosła ...
Może być....na początekwojan napisał(a):OK Przekonaliście mnie Z tym, że chyba nie ma sensu pisać o Teneryfie, bo to bardzo dobrze na forum opisane miejsce. Postaram się umieścić kilka fotek i informacji z jednodniowego wypadu na Gomerę. Może być
piekara114 napisał(a):Trafiają się. Popatrz np tu: https://www.fly4free.pl/tydzien-na-teneryfie-885/ No i czartery też coś tam pozwalają upolować. Rok temu w czerwcu przyjaciółka 2+2 była na Lanzarote na tydz z wizztour za 3200 (lot+hotel).
kmichal napisał(a):... no to można powiedzieć, że jestem na bieżąco ... ... a my się wybieramy i wybieramy i wybrać się coś nie możemy - na razie sobie podziwiam u Ciebie ... ...
Pozdrawiam.
wojan napisał(a):Tony , z powodu braku czasu i niestety lenistwa, mam niedokończoną relację kubańską . A o Kanarach na forum jest dużo informacji,więc jeszcze jedna relacja pewnie niewiele by wniosła ...
karolekw napisał(a):To i ja się przyłączę, też lecieliśmy 04.02 z Modlina.
Przez cały tydzień (do 11.02) kolejka na Teide niestety nie kursowała, ale byliśmy pod wulkanem 10.02 i było 12 stopni, pełne słońce... no i wiatr niestety.
Pozdrawiam
karolekw napisał(a):
U nas wyszło 1600 za bilety dla 4os. 21pln za parking i 200pln dojazd (Gdynia-Modlin-Gdynia), dodam tylko, że to były ferie, a bilety kupione w październiku.
wojan napisał(a):OK Przekonaliście mnie Z tym, że chyba nie ma sensu pisać o Teneryfie, bo to bardzo dobrze na forum opisane miejsce. Postaram się umieścić kilka fotek i informacji z jednodniowego wypadu na Gomerę. Może być
Mai napisał(a):Dogoniłam
U nas kanarki w planach kiedyś tam, mnie długość lotu przeraża trochę Jakoś nie mogę usiedzieć w samolocie
Co do cen to na maj na dwa tygodnie Kr-GC można było kupić bilety w cenie ok 1200zł dla 3 os, przez chwilę się wahałam czy nie klepnąć
piekara114 napisał(a):Kilka dni temu tez była dobra promocja, w sumie lat minute:
Tony, my tu czekamy na ciąg dalszy i się nudzimy....no i z nudów powstał punkty wymiany ofert lotów na Kanary
CROberto napisał(a):Hola Tony
Kolejny wypad na kanarki-powoli stajesz się ekspertem...
Podążam za wami na emeryturę też mogę
Dawaj to słońce