Ech , żeby te Karaiby były tak ze trzy godziny bliżej . . .
Pięknie tam mieliście , ruiny rewelacyjnie położone
Pozdrawiam
Piotr
To nie wiedziała, gdzie jesteście ?tony montana napisał(a):Jak na Karaibach (jak pisała nam Koleżanka), ej - ale "my jesteśmy NA KARAIBACH"
tony montana napisał(a):Widać pierwsze oznaki tzw tęczy słonecznej
OMG. Niesamowite zjawisko. Czy to HALO 22° często się pojawia ?tony montana napisał(a):To tzw HALO 22°
maslinka napisał(a):Super halo, niesamowicie to wygląda!
Ciągle mi szczęka opada, jak oglądam Wasza zdjęcia. Inny, piękniejszy świat
piekara114 napisał(a):Rewelacja. Wszystko i kamienie, i palmy, i plaże, i modelki.
AgaGy napisał(a):Super zdjecia! Jak dla mnie te ruiny to must see, chociażby z powodu tego położenia.
A mógłbyś się pokusić o zaznaczenie na mapie mniej więcej położenia parkingu i dojścia na plażę publiczną?
Z góry dzięki.
piotrf napisał(a):Ech , żeby te Karaiby były tak ze trzy godziny bliżej . . .
Pięknie tam mieliście , ruiny rewelacyjnie położone
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):Jak na Karaibach (jak pisała nam Koleżanka), ej - ale "my jesteśmy NA KARAIBACH"
megidh napisał(a):To nie wiedziała, gdzie jesteście ?
megidh napisał(a):OMG. Niesamowite zjawisko. Czy to HALO 22° często się pojawia ?
Świetne miejsca odwiedziliście.
Aglaia napisał(a):Niezmiennie zachwycająco. Siedzę, patrzę i planuję bo po bezdrożach Afryki potrzebuję czegoś bardziej relaksującego i mi się ten Meksyk idealnie wpasowuje w ten klimat
Franz napisał(a):Inne stanowiska archeologiczne wywarły na nas większe wrażenie, za to Tulum ma efektowne położenie.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Muszę koniecznie sprawdzić w Twojej relacji, gdzie konkretnie byliście
Czytałem ją przed wyjazdem, ale już nie pamiętam
AgaGy napisał(a):
Na razie na szybko: Muchas gracias amigo Tony!
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Muszę koniecznie sprawdzić w Twojej relacji, gdzie konkretnie byliście
Czytałem ją przed wyjazdem, ale już nie pamiętam
Na forum jest tylko skrót naszego drugiego wypadu - od Panamy po Meksyk. Wcześniejszej wizyty, poświęconej w całości Meksykowi, nie zamieszczałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
PAP napisał(a):Witaj ...
No ładnie, ładnie ... myślę, że te ruiny by jeszcze lepiej wyglądały przy zachodzącym słońcu, pytanie do której tam mają abierto ?
Ale ta ostatnia plaża to faktycznie bajka ... długa ona, tak żeby można nią było pójść daleko ???
PAP