Bardzo zachęcająca zajawka będę śledził . . .
Ceny biletów całkiem przyjemne
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Bardzo zachęcająca zajawka będę śledził . . .
Ceny biletów całkiem przyjemne
Pozdrawiam
Piotr
piekara114 napisał(a):Podręczny to dla mnie kabinówka stąd pytanie, ten bezpłatny plecak to moja szwagierka nazywa kosmetyczką
LH można też tanio na Kanarki dolecieć, a podręczny u nich to kabinówką 8kg
piekara114 napisał(a):Ty to wiadomo, facet, wiele nie potrzebujesz ale ja samych butów mam kilka par gdzie sukienki itp? Może kiedyś się skuszę... Muszę dojrzeć jeszcze....do kabinówki też dojrzewałam.....
Zobaczę jak teraz dziewczyna syna oceni wyjazd z "kosmetyczką"
mysza73 napisał(a):No skoro już napisałeś, tu nie muszę
mysza73 napisał(a):A za co ta kara?tony montana napisał(a):a propos KIEDY LECISZ?
bo ja MOZE NIEDŁUGO
Piszesz że NIEDŁUGOtony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):A za co ta kara?tony montana napisał(a):a propos KIEDY LECISZ?
bo ja MOZE NIEDŁUGO
Bo się nie leci jak się kasy nie ma nie?
mysza73 napisał(a):Piszesz że NIEDŁUGOtony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):A za co ta kara?tony montana napisał(a):a propos KIEDY LECISZ?
bo ja MOZE NIEDŁUGO
Bo się nie leci jak się kasy nie ma nie?
No to w końcu lecisz czy nie?
Dokładnie tak, tam koło latarni morskiej....tony montana napisał(a):Wracam do nas - do Costa de Antigua, spod apartmana mamy taki widok - na lotnisko i Puerto de Rosario - tam pomieszkiwała Betee
Patrzę na piasek i chyba na odpływ trafiliście?tony montana napisał(a): pierwszy przystanek - Playa Barco - to chyba już część tej Sotavento
My na końcu tego cypelka leżeliśmytony montana napisał(a):
o taktony montana napisał(a): No przestrzenie to tu są
Ale pustkitony montana napisał(a):Tak, koło kościółka niedługo będziemy
tony montana napisał(a):a tam już tylko .... skały
tony montana napisał(a):Pani Niemka robi nam zdjęcia (Młody robił swoim analogiem - ma od jakiegoś czasu nową pasję - klisze i analogi), a my za chwilę Paniom Niemkom