Dzięki za potwierdzenie, ale może pokażesz coś więcej....
Dalej nie wiem co z jesiennym wypadem....
piekara114 napisał(a):Dzięki za potwierdzenie, ale może pokażesz coś więcej....
Dalej nie wiem co z jesiennym wypadem....
robiz napisał(a):Wracam po wczasach . Takich tłumów we wrześniu dawno nie widziałam
Czekam na cd.
piekara114 napisał(a):Wybory... niestety ceny do nich zmuszają....
Z ciekawości, czemu zdecydowaliście się ją zwiedzać? I czy warto? Ja jej na swojej liście must see na Lanzarote nie umieściłam i zastanawiam się czy słusznie....
tony montana napisał(a):robiz napisał(a):Wracam po wczasach . Takich tłumów we wrześniu dawno nie widziałam
Czekam na cd.
Ale gdzie takie tłumy?
piekara114 napisał(a)::bojesie:
Porażające... To mnie dodatkowo nie zachęca do Majorki....
robiz napisał(a):Halo,
Może nas nie widać, ale my tu czekamy na ciąg dalszy
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Wybory... niestety ceny do nich zmuszają....
Z ciekawości, czemu zdecydowaliście się ją zwiedzać? I czy warto? Ja jej na swojej liście must see na Lanzarote nie umieściłam i zastanawiam się czy słusznie....
Córce się (kilka miesięcy wcześniej) podobała jaskinia. A Jameos del Aqua wręcz przeciwnie...
No chyba że lepszy sprzęt, pomógłby wydobyć jej zaletytony montana napisał(a):W Jaskini jak to w jaskini - trzeba mieć dobry sprzęt, aby zrobić dobre zdjęcie
megidh napisał(a):tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Wybory... niestety ceny do nich zmuszają....
Córce się (kilka miesięcy wcześniej) podobała jaskinia. A Jameos del Aqua wręcz przeciwnie...
Trochę wymijająca ta odpowiedź .
Pumeksowe miasto wygląda ciekawie, ale ta jaskinia, sądząc po zdjęciach, niczego nie urywa.No chyba że lepszy sprzęt, pomógłby wydobyć jej zaletytony montana napisał(a):W Jaskini jak to w jaskini - trzeba mieć dobry sprzęt, aby zrobić dobre zdjęcie