Oprócz kozic spotykamy jeszcze dwie dziewczyny - jedna się opala, druga karmi wróble. Pstrykam kilka fotek, po czym lokujemy się oboje wygodnie - pora na piknik.
plavac napisał(a):Wcale nie było tego nieba do wycięcia aż tak dużo. A dzięki temu, że tacy maleńcy jesteście, widać potęgę szczytu i przestrzeni!
plavac napisał(a):Przeskok w Sierra Nevada z Beskidu Sądeckiego - nie do opowiedzenia!
mysza73 napisał(a):Franz napisał(a):Karmiąca dziewczyna proponuje, że zrobi nam zdjęcie - zgadzam się, zakładając że wytnę później kawał nieba, bo zapewne ono będzie królowało na tym zdjęciu.
Ejże, ejże, co to ma znaczyć, że niby dziewczyny nie potrafią robić zdjęć
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Franz napisał(a):Karmiąca dziewczyna proponuje, że zrobi nam zdjęcie - zgadzam się, zakładając że wytnę później kawał nieba, bo zapewne ono będzie królowało na tym zdjęciu.
Ejże, ejże, co to ma znaczyć, że niby dziewczyny nie potrafią robić zdjęć
Karmiące dziewczyny.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Ciekawe czy karmiący facet potrafi robić zdjęcia
mysza73 napisał(a):zwierzyna znowu Ci ładnie pozuje .
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Ciekawe czy karmiący facet potrafi robić zdjęcia
Korzystasz czasami z uprzejmości obcych ludzi, żeby Ci zrobili zdjęcie?
Ja już wspominałem tu i ówdzie, że zdecydowana większość tych, z którymi ja się w takiej sytuacji spotkałem, robi mi - czy nam - zdjęcie, na którym co najmniej połowę zajmuje niebo. Często jeszcze do tego obcięte stopy, czasami nawet kolana. Ale niebo jest.
Pozdrawiam,
Wojtek
MarDomi napisał(a):Pięknie tam... kolejne miejsce gdzie trzeba się udać... kiedyś tam
mysza73 napisał(a):Czy my się gdzieś spotkaliśmy .