Franz napisał(a):Koziorożec.
Niezły byczek. Ale chyba już stary i zdystansowany do świata.
Już to zdjęcie gdzieś pokazywałeś ! Jest super i fotka i spotkanie.
Ponownie robi wrażenie.
pozdrawiam.
majeczka napisał(a):Podobno w Hiszpanii wyprawa na koziorożca, to nadal jedno z najbardziej ekscytujących i najciekawszych polowań na świecie, głównie z uwagi na rewelacyjne i malownicze widoki górskie podczas tego aktu
Kiedyś - podczas innej hiszpańskiej eskapady - stado koziorożców wyszło na mnie wprost z mgły.
majeczka napisał(a):...zdarzenie na pewno było niezwykle zdumiewające, ale jak dla mnie również zachwycające. Świetne spotkanie. Zdaję sobie sprawę, że były u siebie, a nie Ty u nich, jednak mam nadzieję, że wspólne Wasze spotkanie zakończyło się optymistycznie?
Franz napisał(a):Cieszę się, że nie wychodzę na totalnego dziwaka, któremu podoba się to, co innych odstręcza.
Pozdrawiam,
Wojtek
Fatamorgana napisał(a):Franz napisał(a):Cieszę się, że nie wychodzę na totalnego dziwaka, któremu podoba się to, co innych odstręcza.
Pozdrawiam,
Wojtek
Daj Boże więcej takich "dziwaków"...
Dzięki nim wiemy dopiero jaki świat jest piękny!
Fatamorgana napisał(a):Franz napisał(a):Cieszę się, że nie wychodzę na totalnego dziwaka, któremu podoba się to, co innych odstręcza.
Pozdrawiam,
Wojtek
Daj Boże więcej takich "dziwaków"...
Dzięki nim wiemy dopiero jaki świat jest piękny!
Franz napisał(a):Wyjazd zamykający ten sezon...mysza73 napisał(a):No to miłego i udanego wyjazdu .