kaszubskiexpress napisał(a):Sprawdziłem wypożyczalnie w Gironie i po drugiej odpuściłem, ale jak widać twardym trza być.
I czytać relacje. Przynajmniej niektóre.
Miałbyś jeszcze 15% taniej.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Miałbyś jeszcze 15% taniej.
kaszubskiexpress napisał(a):Franz napisał(a):Miałbyś jeszcze 15% taniej.
Niekoniecznie, bo w mojej rezerwacji jest bardzo rozbudowane ubezpieczenie. Cena podstawowa też była znacznie niższa.
Tak, czy inaczej warto pytać .
arturac napisał(a):spakowany? a zdjęcia będą?
gosiek_tk napisał(a):Witam, może ktoś wybiera się pod koniec czerwca samochodem do Hiszpanii? Planujemy wyjazd na 2-2,5 tygodnia. Zamierzamy trochę pozwiedzać po drodze (Monako, Nicea itp.), dojechać do Barcelony a dalej to już sprawa otwarta... może Kraj Basków albo trochę na południe? Chcemy trochę pozwiedzać, ale ze względu na dzieci też trochę czasu spędzić na odpoczynku. Mamy dwie córki (10 i 3 latka) więc jeśli ktoś z pociechami w podobnym wieku ma ochotę na taką wyprawę to czekam na kontakt! W zeszłym roku na tym forum znaleźliśmy baaardzo fajne towarzystwo na Hvar, to może i wtym roku się uda ?
Bosm@n napisał(a):Wczytam się w podane info przez Was - ciekawe - dostałem "polecenie" za rok (2014) zorganizować wczasy samochodem w Hiszpanii.
nikiel napisał(a):alutka9 napisał(a):Z wyjazdem do Hiszpanii było tak. Miał być samochód ze znajomymi, którzy jednak z powodów rodzinnych musieli się wycofać z wyjazdu. Już mieliśmy dać sobie spokój z hiszpańskim dzikim wybrzeżem, aż kolejny znajomy nie zaczął zachwalać swojego pobytu i wyjazdu z pewnym poznańskim biurem podróży. Sprawdziłem ofertę. Cena przejazdu + nocleg + wyżywienie = to czego szukałem. Na miejscu zadbałem o wycieczki w te miejsca, które chciałem zobaczyć.