esem napisał(a):Będę drugi raz w Hiszpanii. I mam 3 pytania:
1. Sensowny parking w Barcelonie (są zawsze wolne miejsca, blisko stacji metra),
2. Jw, ale Madryt,
3. Tani internet, mobilny oczywiście, w Alicante. Jakaś wypożyczalnia penów? Jest tam sieć Wi-Fi ale rok temu nie udało mi się dotrzeć do Admina.
kaszubskiexpress napisał(a):Ja mam pytanie odnośnie jedzenia, przeglądam różne fora i czytam, że dość drogo. Znasz jakieś fajne, niedrogie miejsca, będę w Barcelonie za 10 dni, więc mam nadzieję, ze nie każesz czekać dłużej niż te 13 minut
nikiel napisał(a):Jeżeli chodzi o jedzenie
nikiel napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Ja mam pytanie odnośnie jedzenia, przeglądam różne fora i czytam, że dość drogo. Znasz jakieś fajne, niedrogie miejsca, będę w Barcelonie za 10 dni, więc mam nadzieję, ze nie każesz czekać dłużej niż te 13 minut
kaszubskiexpress napisał(a):Chciałem wynająć autko, żeby przejechać z Barcelony do Girony wybrzeżem, ale taksówką będzie chyba taniej. Około 600 zł za jakieś maleństwo !!! a jak mi powiedziano cena wynika z tego, że samochód chcę oddać w innym miejscu niż początkowe.
Franz napisał(a): Portugalii zapłaciłem ciut ponad 300zł za 8 dni. Ale to był luty...
kaszubskiexpress napisał(a):Chciałem wynająć autko, żeby przejechać z Barcelony do Girony wybrzeżem, ale taksówką będzie chyba taniej. Około 600 zł za jakieś maleństwo !!! a jak mi powiedziano cena wynika z tego, że samochód chcę oddać w innym miejscu niż początkowe.
Szkoda.
smoki napisał(a):Zobacz tu http://www.arguscarhire.com/
kaszubskiexpress napisał(a):Jestem w WIELKIM szoku.
Zrobiłem rezerwację na małe autko. ( Ford Ka lub Peugeot 106 ) Odbiór w Gironie około 23.40 25.03, zwrot na tym samym lotnisku 29.03. 4 dni.
Całkowity koszt to 44,78 Euro !!!!