AndrzejJ. napisał(a):No to dawaj co tam masz jeszcze w zanadrzu z obrazków i piosenek.
W zanadrzu mam to co dostałem kiedyś od Ciebie HVALA
Historia Chorwacji
AndrzejJ. napisał(a):No to dawaj co tam masz jeszcze w zanadrzu z obrazków i piosenek.
Janusz Bajcer napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):No to dawaj co tam masz jeszcze w zanadrzu z obrazków i piosenek.
W zanadrzu mam to co dostałem kiedyś od Ciebie HVALA
Historia Chorwacji
Janusz Bajcer napisał(a):Historia Chorwacji
markasyt napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Historia Chorwacji
Na portalu "historycy.org" książka ta przedstawiona jest jako chorwacka propaganda
http://www.historycy.org/index.php?showtopic=8411&st=0
Proponowałbym zmienić podstawę lub włączyć telewizor - łatwiejszy odbiór
markasyt napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Historia Chorwacji
Na portalu "historycy.org" książka ta przedstawiona jest jako chorwacka propaganda
http://www.historycy.org/index.php?showtopic=8411&st=0
Proponowałbym zmienić podstawę lub włączyć telewizor - łatwiejszy odbiór
AndrzejJ. napisał(a):A jakie jest Twoje zdanie po przeczytaniu tej książki ?
markasyt napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):A jakie jest Twoje zdanie po przeczytaniu tej książki ?
Opinie przeczytane na forum zawodowych historyków wystarczą mi do podjęcia decyzji, że nie przeczytam jej
Kiedy dobrzy ludzie radzą to trzeba słuchać
Słyszałeś chyba, o tym aby uczyć się na cudzych doświadczeniach (błędach)
AndrzejJ. napisał(a): ty nie wiesz czy to dobrzy ludzie ani czy historycy
przypadkowy zbiór ludzi i ich opinii! historyk tam może jeden z wykształcenia reszta hobbyści
zawsze możemy sobie pogadać o lodach chorwackich,ty lizałeś przez szybę znasz kształt i barwę, a ja znam i smak
markasyt napisał(a):AndrzejJ. napisał(a): ty nie wiesz czy to dobrzy ludzie ani czy historycy
przypadkowy zbiór ludzi i ich opinii! historyk tam może jeden z wykształcenia reszta hobbyści
zawsze możemy sobie pogadać o lodach chorwackich,ty lizałeś przez szybę znasz kształt i barwę, a ja znam i smak
Chcesz przekonać mnie, siebie czy chodzi Ci o czystą erystykę?
AndrzejJ. napisał(a):markasyt napisał(a):AndrzejJ. napisał(a): ty nie wiesz czy to dobrzy ludzie ani czy historycy
Chodzi mi o zgłoski ruchome i o to po po huj czasami się odzywasz .Jak masz rację to pisz w temacie jak wyrocznia.Dziecię netu.
markasyt napisał(a):Kiedy dobrzy ludzie radzą to trzeba słuchać
markasyt napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):markasyt napisał(a):AndrzejJ. napisał(a): ty nie wiesz czy to dobrzy ludzie ani czy historycy
Chodzi mi o zgłoski ruchome i o to po po huj czasami się odzywasz .Jak masz rację to pisz w temacie jak wyrocznia.Dziecię netu.
markasyt napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Miałeś kiedyś chęć być na śląskim spotkaniu wybierzesz się kiedyś, abym poznał i posłuchał dobrego człowieka
Poznaliśmy się już. Na śląskim spotkaniu.