Bodzioch Marek napisał(a):
powoli, powoli;)
... powoli ...czekamy !
mówiłem im o tobie, mysle że miejsca powinny byc bo pytali w ile osób itp. Nie chce tu smiecić wiec napisz jak coś chcesz wiedzieć na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl moge ci też podać namiary na skypa, a mam kamerke to ci mogę pokazać jak to tu wyglada. Naprawdę polecam, ludzie przegoscinni, przesympatyczni, do dyspozycji ogród, wielki, grill, wifi itp. w niektórych apartamentach mają (w naszym też) klimę. Żeby nie było, że chcę ich reklamować... Nie mam z tego tytułu ani grosza, wrecz powiem, że nie na reke mi reklamowac miejsce do którego jeżdżę zwłaszcza, że zawsze w ostatniej chwili rezerwuję.CinnamonGirl napisał(a):Oj, jak dobrze sie czyta mając swiadomość że my będziemy w Podgorze za 6 dni . I mam nadzieje ze pogoda utrzyma się dużo dłuzej niz tylko tydzień
Jak z obłożeniem u twojego gospodarza ? Adresik mam zanotowany na wszelki wypadek .
No i grzać nam wodę w morzu ja to mogę i w zimnej siedzieć ale chłopa mam delikatnego
Btk201 napisał(a):Najlepsze zdjęcia jakie widziałem w relacjach z podrózy na tym forum.
Bartek
CinnamonGirl napisał(a):Skoro piszesz znaczy ze masz dostep do netu, czy orientujesz się (jako stały bywalec) czy są w Podgorze jakies darmowe hot spoty?
Joanka23 napisał(a):I mam to samo pytanie co CinnamonGirl, dlatego pozwolę sobie je powtórzyć:CinnamonGirl napisał(a):Skoro piszesz znaczy ze masz dostep do netu, czy orientujesz się (jako stały bywalec) czy są w Podgorze jakies darmowe hot spoty?
Powrót do Nasze relacje z podróży