Dlatego na razie nie przywiązuje zbytnio do tego uwagibeatabm napisał(a):Trochę cieplej Zresztą, prognoza na za dwa tygodnie to i tak zwykłe wróżenie z fusów
Najwyżej się zalejemy czeskim piwem w jakiejś knajpce
Dlatego na razie nie przywiązuje zbytnio do tego uwagibeatabm napisał(a):Trochę cieplej Zresztą, prognoza na za dwa tygodnie to i tak zwykłe wróżenie z fusów
Super lokum Nasza Berta też daje tego typu możliwości i nie raz myśleliśmy o tym by ją tak przetestować ale jakoś dziwnie się czujemy jak za nami nic nie jedzie007man napisał(a):...
gusia-s napisał(a):Dlatego na razie nie przywiązuje zbytnio do tego uwagibeatabm napisał(a):Trochę cieplej Zresztą, prognoza na za dwa tygodnie to i tak zwykłe wróżenie z fusów
Jestem pozytywnie nastawiona więc musi być dobrze ...agata26061 napisał(a):gusia-s napisał(a):Dlatego na razie nie przywiązuje zbytnio do tego uwagibeatabm napisał(a):Trochę cieplej Zresztą, prognoza na za dwa tygodnie to i tak zwykłe wróżenie z fusów
To też jakieś wyjście
Wiadomo, że im lepsza pogoda, tym lepsze wrażenia, ale na południu, np. właśnie w Szybeniku pogoda bardziej pewna
gusia-s napisał(a):Jestem pozytywnie nastawiona więc musi być dobrze ...agata26061 napisał(a):gusia-s napisał(a):Dlatego na razie nie przywiązuje zbytnio do tego uwagibeatabm napisał(a):Trochę cieplej Zresztą, prognoza na za dwa tygodnie to i tak zwykłe wróżenie z fusów
To też jakieś wyjście
Wiadomo, że im lepsza pogoda, tym lepsze wrażenia, ale na południu, np. właśnie w Szybeniku pogoda bardziej pewna
gusia-s napisał(a):Na Pag bierzesz jeszcze namiot? Czy będziesz spał w ten sposób?
Wiem, że zamierzałeś wpaść na Sv. Duch ... ciekawi mnie czy zaszły tam jakieś zmiany.
Mam ogromny sentyment do tej wyspy. Liczę, że podzielisz się wrażeniami z supowania po paskich zatoczkach
Zatem będę jednym z czytelników007man napisał(a):... Oczywiście jak nic nie zakłóci wyjazdu to chętnie podzielę się wrażeniami
I ja dziękuję za towarzystwo, do zobaczeniaELIMAR napisał(a):Dziękuję za miło spędzony czas i wspaniała relacje
Do zobaczenia na chorwackim szlaku i w kolejnych relacjach
Psze bardzo ... życzę szybkiego zakupu własnej budki wspaniałych przygódforscher napisał(a):Gusia
świetna relacja.
Dzięki za rady na swobodniejszym forum tematycznym ...
No i nie było się o co martwić. Pogoda w dechę Wrażenia też Poza tym, że zaczęło się niemal tragicznie dla nas (na S8 metr od maski w nocy przeleciało nam auto i wbiło się w barierki ... kierowca przeżył a nam zostały ślady na budce) cała reszta była fantastycznaagata26061 napisał(a):gusia-s napisał(a):Jestem pozytywnie nastawiona więc musi być dobrze ...
Grunt to pozytywne nastawienie Reszta sama przyjdzie
Oczywiście będę chciała ruszyć relację i wrześniową i majową tylko pytanie kiedybeatabm napisał(a):Co to ma znaczyć nie wiem czy znajdę czas???????????? Ty mi jeszcze wrzesień wisisz a potem obiecałaś Pragę Czy mam strzelić wielkiego focha?????? Do pisania i to już!!!!
Katerina napisał(a):I cóż to za pyszności do tego cropelkowego cycania mieliście [/size]
Powrót do Nasze relacje z podróży