Jak czytam Twoje relacje, to zawsze mnie nachodzi ochota, żeby odwiedzić miejsca, w których byłaś. Jak na Lefkadę mnie wyciągnęłaś, to Brać już w sumie małe piwo przed śniadaniem
Ech marzy mi się
Szczęściarzdids76 napisał(a):Dzięki za podróż po wyspie
Jeszcze trochę ponad dwa miesiące i znów tam będę
To zasługa miłych gościBuber napisał(a):Gusiu przewesoła i miła relacja...
W dodatku bez klimy przez ten wredny nawiewBuber napisał(a): ... Wracać w taką piekną pogodę to męka, współczuję...
O tak, za tunelem to już prawie jak w domuBuber napisał(a): ...Dopiero za tunelem można się uspokoić ...
Tak zróbMagda O. napisał(a):Bardzo dziękuję za fajną relację. Powspominałam sobie Brač i postanowiłam sobie, że tym roku nie ma zmiłuj! Zatrzymamy się na Odmorište Krka choćbym miała symulować chorobę! ...
Gdyby to było takie proste. W drodze powrotnej Macieju przejął kierownice a on umie tylko do przodu jechaćbeatabm napisał(a):... Szkoda wyjeżdżać, ja bym tam została. Trzeba było szybko na autostradzie zawrócić i zostać w swoim małym domku
Na razie brak mocy przerobowych, może po majówcebeatabm napisał(a): ... Pięknie było, wesoło. A teraz to nie pozostaje mi nic innego jak czekać na Twoja kolejną, wrześniową podróż. Mam nadzieję że mi umilisz oczekiwanie na wyjazd, co? Nie każ sie prosić
A proszę bardzo, bierz co chcesz No i się streszczaj ze swoim Hvarem, który może moim przewodnikiem się stanieCROnikiCROpka napisał(a):Twoja relacja to mój tegoroczny przewodnik - dziękuję
Powstała też trochę dzięki Tobie, no bo kto wykonał dla mnie ten zwiad kempu?Habanero napisał(a):Dzięki Gusiu, było rewelacyjnie i pięknie
Twoja kolejna bardzo dobra relacja
Bez wątpienia pomoże wszystkim,
którzy wybiorą Brać na wakacje
Wszystko co dobre kiedyś się kończy niestety, ale idzie nowy sezon i będzie świeża krew do spijaniamegidh napisał(a):Szkoda że już koniec.
Fajnie było tu zaglądać.
No niestety, na majówkę zapowiada się gorsza pogoda niż ta którą mamy od 2 tygodni ale też nie jakaś tragicznasu-petar napisał(a): ... W niedzielę zaproponowałem żonie, by na majówkę pojechać w Bieszczady . Niestety dostałem kosza, "nie ma mowy, znowu będzie lać i będzie zimno" - odpowiedziała ...
Trzeba spełnić zatem marzenietyniolek napisał(a):Jak czytam Twoje relacje, to zawsze mnie nachodzi ochota, żeby odwiedzić miejsca, w których byłaś. Jak na Lefkadę mnie wyciągnęłaś, to Brać już w sumie małe piwo przed śniadaniem
Ech marzy mi się
Katerina napisał(a):Na Odmorište Krka ostatnio w drodze powrotnej miałam straszny kryzys - usiadłam pod oliwką koło restauracji i zalałam łzami
To już lepiej wcale. Zamknąć oczy i przed siebie a małż niech prowadziKaterina napisał(a): ... Chyba muszę robić postoje w jakichś mniej urodziwych miejscach
Wpadam cały czasKaterina napisał(a): Jeszcze raz dzięki , będzie mi tu smutno samej , wpadnij czasem do mnie na jakieś dobre jedzonko
Dla mnie to również była ogromna przyjemność wrócić do tamtych chwilAdamZ napisał(a):Podziękuję za piękną relację z mojej ulubionej wyspy w rytmie hiciora z lat osiemdziesiątych
Przyjemnie było powspominać Brackie widoczki
Na razie brak mocy przerobowych, może po majówce
A Ty już gotowa na wyjazd? Toż to tuż, tuż.
I ja dziękuję za obecnośćmaslinka napisał(a):Gusiu, było przemiło i bardzo wesoło
Dzięki za piękną relację z jednej z moich ulubionych wysp
Już zapraszam choć jeszcze nie wiem kiedy wystartuje, ale zapewne w tym wątku pojawi się linkpomorzanka zachodnia napisał(a):Super relacja z Supetaru. Bardzo przydatna a zarazem zabawna. Następnym razem też z Wami jadę
Relacja trwała 3 m-ce i 1 dzień Ja też się zżyłam z tymi, którzy aktywnie brali w niej udział Na szczęście jak piszesz ... nowy sezon przed nami ... będzie używanie po powrotach jak ruszą nowe relacyjki Dzięki nim mamy okazję zobaczyć i dowiedzieć się dużo więcej o różnych zakątkach Cro i wybrać coś dla siebieIgłą pinii napisał(a):Gusiu, dziękuję za możliwość przecztania tak fajnej, ciepłej, rodzinnej relacji. Zaglądając tu codziennie przez kilka tygodni, zżyłam się z Wami niesamowicie! No i przypomniałaś mi też miejsca z moich fantastycznych wakacji na wyspie. Trochę mi smutno, że to już koniec. Pocieszam się, że już za minutkę otwarcie nowego sezonu wyjazdów
Muszę mieć chwilę wytchnienia, na stworzenie jakiegoś planu majówkowego bo chcemy wystartować za 8 dni dokładnieagata26061 napisał(a):Ja również podpinam się do podziękowań za relację. Czekam na relację z wrześniowej Chorwacji, więc nie ociągaj się i zaczynaj kolejną podróż. Już tak niewiele zostało do majówki i kolejnych wakacyjnych wyjazdów do Cro, że mam nadzieję niedługo zasypać się relacjami Na Twoje czekam z niecierpliwością
gusia-s napisał(a):Muszę mieć chwilę wytchnienia, na stworzenie jakiegoś planu majówkowego bo chcemy wystartować za 8 dni dokładnieagata26061 napisał(a):Ja również podpinam się do podziękowań za relację. Czekam na relację z wrześniowej Chorwacji, więc nie ociągaj się i zaczynaj kolejną podróż. Już tak niewiele zostało do majówki i kolejnych wakacyjnych wyjazdów do Cro, że mam nadzieję niedługo zasypać się relacjami Na Twoje czekam z niecierpliwością
Tym razem tylko we dwoje. Z grubsza pomysł jest taki ... Praga, Adršpašskoteplické skály, Wrocław. Mamy na to 9 dni Kolejność dowolna ale chyba zaczniemy od Pragi i będziemy się cofać. Oby tylko pogoda nam nie pokrzyżowała planów Na razie jak na złość pierwsze 3 dni majówki w miejscach na naszej trasie nie zapowiadają się ciekawie
gusia-s napisał(a):I ja dziękuję za obecnośćmaslinka napisał(a):Gusiu, było przemiło i bardzo wesoło
Dzięki za piękną relację z jednej z moich ulubionych wysp
Skręca mnie z ciekawości czy w tym roku zdradzicie Cro
Powrót do Nasze relacje z podróży