Re: HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku B
napisał(a) agata26061 » 17.01.2018 20:53
Katerina napisał(a):gusia-s
agata26061 Ty naprawdę chcesz zbawić chyba świat i wszystkich zadowolić ... prawie się znamy
czytałam Twoje relacje i coś z nich pamiętam
Zapytam - gdzie jesteś Ty i Twoje potrzeby
Z Twojego wpisu wyczuwam tęsknotę/ochotę za czymś nowym. Napiszę brutalnie ... niech Sąsiedzi jadą tam gdzie chcą jeśli nie chcą tam gdzie chcesz Ty. Moim skromnym zdaniem, szkoda ograniczać się do jednego regionu a co gorzej do jednej miejscowości bo i tak bywa. Owszem, fajnie jak znajdzie się swoje miejsce na ziemi i do niego się wraca jak do domu ale przy okazji poznaje się jeszcze nowe miejsca.
Zastanów się czy Sąsiedzi na wakacjach są Ci niezbędni
Agata, posłuchaj mądrego.
No, właśnie o to chodzi, że niezbędni, to oni mi nie są, ale wiecie jak to jest. Od słowa do słowa i w końcu wyszło, że jedziemy razem. Miała to być początkowo wyspa Krk, ale nie znalazłam nic ciekawego w rozsądnej cenie, no i tak gdybałam, że może znów ta Makarska Riviera, no i tak jakoś wyszło... ale jeszcze nic nie jest zaklepane, więc pogadam z mężem i może coś innego wymyślimy. I też prawda jest taka, że Sąsiadów mam na co dzień. Dzieci się razem bawią na podwórku, więc w sezonie letnim widzimy się niemal codziennie, więc może by tak na 10 dni zrobić sobie od siebie przerwę...? Całkiem niezły pomysł.
No, tylko że właśnie ja jako dobra samarytanka wszystkim chcę dogodzić i tak z roku na rok przekładam wyjazd na wyspy...
tomekkulach napisał(a):gusia-s napisał(a):Zastanów się czy Sąsiedzi na wakacjach są Ci niezbędni
Daj sobie spokój już z tą Makarską Rivierą
Agatko
Wakacje są przynajmniej raz w roku
Zacznij spędzać je po swojemu
I nie powiem pie..ol sąsiadów
To prawda, właśnie mam wakacje raz w roku! Zerkam na kwaterki właśnie na Braczu, więc może mi coś ciekawego wpadnie
Abakus68 napisał(a):Życzę ci pełnej samorealizacji!!!!
Muszę to wdrożyć w życie
Dziękuję Wam Kochani za rady tu u Gusi w relacji
Póki co nic jeszcze nie rezerwowałam, więc jeszcze mogę zarezerwować wszędzie
Na pewno rozważę wszystkie za i przeciw
Pozdrawiam