Powiem tak... Poza dobrym standardem, kemping jest dogodnie położony względem odległości od przystani promowej i od miasteczka w którym wieczorami można sobie połazić. Stanowi też lepszą bazę wypadowa do zwiedzania, ponieważ z tej strony wyspy jest po prostu bliżej do większości miejsc wartych odwiedzenia niż to jest z Bolu.tomekkulach napisał(a):Oj Gusia kuszisz tym
http://www.beach-village.com/
Oj kusisz
Ale przynajmniej mam plan B ...
Plan B musi być tylko, żeby się nie posypał przez coś jak mój 2 lata temu
Dziękuję ale w obecnych czasach to chyba bym klienta nie znalazła, każdy strzela swoich pocztówek tysiąćpińcetwaldemar1973 napisał(a):Pięknie pokazałaś tę swoją Chorwację mogłabyś sprzedawać pocztówki dla turystów Bardzo ładne foty!
Nasza była zupełnie niegroźna, wręcz jak parasol ochronnyKaterina napisał(a):gusia-sNa niebie chmurki odgrywają dziś przed nami niezwykły spektakl.
Ta chmura...
...to musiała krążyć nad Jadranem, bo we wrześniu widzieliśmy ją w Orebiću...
Wygląda trochę złowrogo... ...
Agata widzisz czyli szanse jednak masz na tym Hvarze.Magda O. napisał(a):Kochana, od dwóch lat jeżdżę w tym terminie i w tym roku będzie tak samo a figi w tym czasie są jak należy, jem je codziennieagata26061 napisał(a):Qrczę, to ja w takim razie też fig nie skosztuję Moje wakacje zaczynają się 24 czerwca, a kończą 5 lipca Nigdy jeszcze nie byłam w tym czasie w Cro. Zawsze to był początek września lub koniec sierpnia, więc figi były pyszne...gusia-s napisał(a): Tak czy siak nie pozajadam fig w tym roku bo najpóźniej w połowie lipca to już będę po urlopie a wtedy figi jeszcze nie dojrzałe.
Jak 2 lata temu na Krk byliśmy w pierwszej poł. lipca to cienko było z tym towarem więc może zależy od regionu.
Ja nie twierdziłam, że cały No weźźźź Berta 2 doby była w bezruchu i już same jej koła się rwały do jazdybeatabm napisał(a): ... Mieliśmy leniuchować cały dzień a Ty znów do samochodu??? Berta nie zasłużyła na wakacje??