(nareszcie załapałam,że można czytać tytuły odcinków Super zatoczka z willami - co to za drzewa? Takie strzeliste tamarychy??
I kajak super i zachód słońca i syrenka boska na skałach
Cieszę się,że jeszcze tyle pięknych miejsc przede mną na Braču
.png)
(nareszcie załapałam,że można czytać tytuły odcinków .png)
A nawet trzeba bo w nich też przemycane są informacjeKaterina napisał(a):Baaardzo fajny mieliście ten 9-ty dzień(nareszcie załapałam,że można czytać tytuły odcinków
)
Tak właśnieKaterina napisał(a): Super zatoczka z willami - co to za drzewa? Takie strzeliste tamarychy??![]()
Ta samaKaterina napisał(a): I kajak super i zachód słońca i syrenka boska na skałachI druga (czy ta sama?) w basenie
![]()
Przyznam, że Ci zazdraszczam troszkęKaterina napisał(a): Cieszę się,że jeszcze tyle pięknych miejsc przede mną na Braču
.png)
.png)
Zachęcam, bo jest tam na prawdę spokojnie i sielankowoCROnikiCROpka napisał(a):Plaża fajnie się prezentujeI dojazd widzę dobry, może tam wpadniemy przy naszej wizycie?
Przyznam, że domace brackie wina, które próbowaliśmy zupełnie nam nie podchodziły więc postawiliśmy na peljeskiego osioła tego dniaBuber napisał(a):Dobry dzień ...ale najlepsze było jego ukoronowanie ...ech winko z osiołkiem.
.png)
.png)

.png)
beatabm napisał(a):(...) Lenistwo w sumie zasłużone, po wczorajszym intensywnym Splicie coś się dla ciała również należy
.png)
beatabm napisał(a):...OsiołekTo nasz kultowy trunek, dopóki nie odkryliśmy prawdziwego Cyca osiołki królowały na naszych pokładach
...
CROnikiCROpka napisał(a):Tym bardziej, że nóżka po Splicie uszkodzona, więc pewnie dalekie spacery nie wchodziły w grę
.png)
.png)
Można wysłać maila z zapytaniem a coagata26061 napisał(a):Pewnie niezły ceny za nocleg w tych willachMówcie co chcecie, ale kiedyś chciałabym w takiej "chacie" w Cro wakacje spędzić
beatabm napisał(a):Osiołek![]()
Jeszcze mam jednego osioła w barku, a te etykiety to różne są, takie granatowo jakieś teżBuber napisał(a):... widzę, że etykietka trochę inna, dawniej chyba była taka fioletowo - niebieska.
Witaj neskaneska213 napisał(a):... zdecydowałam się kolejny raz na tę wyspę, tym razem na Sutivan i Selcę. Będą jeszcze jakieś zdjęcia sutivańskich dzikich plaż? ...
.. póki co pozachwycam się jeszcze Twoimi paznokciami-normalnie cudo:)))
.png)
No dokładnieCROnikiCROpka napisał(a):beatabm napisał(a):(...) Lenistwo w sumie zasłużone, po wczorajszym intensywnym Splicie coś się dla ciała również należy
Tym bardziej, że nóżka po Splicie uszkodzona, więc pewnie dalekie spacery nie wchodziły w grę
.png)
gusia-s napisał(a):
Tymczasem niestety bez odcinka. Oboje z Tomem straciliśmy głosNawet nie ma jak się pokłócić
![]()
Mnie rozbiera gorączka a tu 3 DDW ... a pogoda ma być wiecie jaka
.png)
gusia-s napisał(a):Można wysłać maila z zapytaniem a coagata26061 napisał(a):Pewnie niezły ceny za nocleg w tych willachMówcie co chcecie, ale kiedyś chciałabym w takiej "chacie" w Cro wakacje spędzić
Namiary obu willi są. Mieli tam całkiem luksusowo , obie z basenami i fajnie urzadzonym ogrodem. Do morza parę kroków, ta willa z prawej jest bliżej morza.
Tutaj jest do wynajęcia chyba cała willa, więc nie wiem ile dokładnie ma pokoi i ile rodzin się zmieści. Do podziału na kilka rodzin może jakoś dałoby się wytrzymać cenę. Tego już nie sprawdzałam 
.png)
agata26061 napisał(a): Tutaj jest do wynajęcia chyba cała willa, więc nie wiem ile dokładnie ma pokoi i ile rodzin się zmieści. Do podziału na kilka rodzin może jakoś dałoby się wytrzymać cenę. Tego już nie sprawdzałam
Powrót do Nasze relacje z podróży