Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku Brač

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Katerina
Koneser
Re: HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku B

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 12.03.2018 22:09

Baaardzo fajny mieliście ten 9-ty dzień :oczko_usmiech: (nareszcie załapałam,że można czytać tytuły odcinków :mrgreen: )
Super zatoczka z willami - co to za drzewa? Takie strzeliste tamarychy?? 8O
I kajak super i zachód słońca i syrenka boska na skałach 8) I druga (czy ta sama?) w basenie :)

Cieszę się,że jeszcze tyle pięknych miejsc przede mną na Braču :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 12.03.2018 22:28

Katerina napisał(a):Baaardzo fajny mieliście ten 9-ty dzień :oczko_usmiech: (nareszcie załapałam,że można czytać tytuły odcinków :mrgreen: )
A nawet trzeba bo w nich też przemycane są informacje :wink:

Katerina napisał(a): Super zatoczka z willami - co to za drzewa? Takie strzeliste tamarychy?? 8O
Tak właśnie :)

Katerina napisał(a): I kajak super i zachód słońca i syrenka boska na skałach 8) I druga (czy ta sama?) w basenie :)
Ta sama :mrgreen:

Katerina napisał(a): Cieszę się,że jeszcze tyle pięknych miejsc przede mną na Braču :)
Przyznam, że Ci zazdraszczam troszkę :roll:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 12.03.2018 22:43

Plaża fajnie się prezentuje :) I dojazd widzę dobry, może tam wpadniemy przy naszej wizycie? :)
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 12.03.2018 22:47

Dobry dzień ...ale najlepsze było jego ukoronowanie ...ech winko z osiołkiem :D .
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 13.03.2018 08:22

CROnikiCROpka napisał(a):Plaża fajnie się prezentuje :) I dojazd widzę dobry, może tam wpadniemy przy naszej wizycie? :)
Zachęcam, bo jest tam na prawdę spokojnie i sielankowo :)

Buber napisał(a):Dobry dzień ...ale najlepsze było jego ukoronowanie ...ech winko z osiołkiem :D .
Przyznam, że domace brackie wina, które próbowaliśmy zupełnie nam nie podchodziły więc postawiliśmy na peljeskiego osioła tego dnia :mrgreen:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 13.03.2018 09:04

Pewnie niezły ceny za nocleg w tych willach :D Mówcie co chcecie, ale kiedyś chciałabym w takiej "chacie" w Cro wakacje spędzić :D
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.03.2018 09:12

Osiołek :hearts: To nasz kultowy trunek, dopóki nie odkryliśmy prawdziwego Cyca osiołki królowały na naszych pokładach :hearts:
Lenistwo w sumie zasłużone, po wczorajszym intensywnym Splicie coś się dla ciała również należy :oczko_usmiech:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 13.03.2018 09:32

beatabm napisał(a):(...) Lenistwo w sumie zasłużone, po wczorajszym intensywnym Splicie coś się dla ciała również należy :oczko_usmiech:

Tym bardziej, że nóżka po Splicie uszkodzona, więc pewnie dalekie spacery nie wchodziły w grę :|
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 13.03.2018 11:29

beatabm napisał(a):...Osiołek :hearts: To nasz kultowy trunek, dopóki nie odkryliśmy prawdziwego Cyca osiołki królowały na naszych pokładach :hearts: ...

CROnikiCROpka napisał(a):Tym bardziej, że nóżka po Splicie uszkodzona, więc pewnie dalekie spacery nie wchodziły w grę :|

Osiołkowy trunek bardzo dobrze leczy, różne deficyty :D .
Też kiedyś spędzałem częste wieczory z osiołkiem i zawsze z wakacji, kilka osiołków do Polski przywoziłem.
Ale widzę, że etykietka trochę inna, dawniej chyba była taka fioletowo - niebieska.
neska213
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) neska213 » 13.03.2018 20:57

Hej:) Pięknie na tym Twoim Braciu:) Śledzę Twoją relację, bo zdecydowałam się kolejny raz na tę wyspę, tym razem na Sutivan i Selcę. Będą jeszcze jakieś zdjęcia sutivańskich dzikich plaż? Ciekawie tam... Kocham to miejsce, więc moje "achy" i "ochy" zostawię na koniec. Aaaa, póki co pozachwycam się jeszcze Twoimi paznokciami-normalnie cudo:)))
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 13.03.2018 21:19

agata26061 napisał(a):Pewnie niezły ceny za nocleg w tych willach :D Mówcie co chcecie, ale kiedyś chciałabym w takiej "chacie" w Cro wakacje spędzić :D
Można wysłać maila z zapytaniem a co ;) Namiary obu willi są. Mieli tam całkiem luksusowo , obie z basenami i fajnie urzadzonym ogrodem. Do morza parę kroków, ta willa z prawej jest bliżej morza.
beatabm napisał(a):Osiołek :hearts:
Buber napisał(a):... widzę, że etykietka trochę inna, dawniej chyba była taka fioletowo - niebieska.
Jeszcze mam jednego osioła w barku, a te etykiety to różne są, takie granatowo jakieś też :)
neska213 napisał(a):... zdecydowałam się kolejny raz na tę wyspę, tym razem na Sutivan i Selcę. Będą jeszcze jakieś zdjęcia sutivańskich dzikich plaż? ...
.. póki co pozachwycam się jeszcze Twoimi paznokciami-normalnie cudo:)))
Witaj neska :)
Do Sutivanu już nie wstąpimy niestety :( ale może coś jeszcze się tutaj Tobie spodoba ;) Jeszcze kilka miejsc przed nami.

Pazurki to dzieło tej czarnej z naszej Bandy ;) a wzorki to w 100% ręczna robota a nie jakieś tam naklejki ;)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 13.03.2018 21:28

CROnikiCROpka napisał(a):
beatabm napisał(a):(...) Lenistwo w sumie zasłużone, po wczorajszym intensywnym Splicie coś się dla ciała również należy :oczko_usmiech:

Tym bardziej, że nóżka po Splicie uszkodzona, więc pewnie dalekie spacery nie wchodziły w grę :|
No dokładnie :( Wieczorem już przebiłam pęcherz i było znacznie lepiej więc następnego dnia ruszyliśmy znów w teren.

Tymczasem niestety bez odcinka. Oboje z Tomem straciliśmy głos 8O Nawet nie ma jak się pokłócić :mrgreen:
Mnie rozbiera gorączka a tu 3 DDW ... a pogoda ma być wiecie jaka :cry:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 14.03.2018 08:40

gusia-s napisał(a):
Tymczasem niestety bez odcinka. Oboje z Tomem straciliśmy głos 8O Nawet nie ma jak się pokłócić :mrgreen:
Mnie rozbiera gorączka a tu 3 DDW ... a pogoda ma być wiecie jaka :cry:

:( :( Bez głosu - w domu cisza :roll: Zdrowiejcie Kochani.
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 14.03.2018 15:28

gusia-s napisał(a):
agata26061 napisał(a):Pewnie niezły ceny za nocleg w tych willach :D Mówcie co chcecie, ale kiedyś chciałabym w takiej "chacie" w Cro wakacje spędzić :D
Można wysłać maila z zapytaniem a co ;) Namiary obu willi są. Mieli tam całkiem luksusowo , obie z basenami i fajnie urzadzonym ogrodem. Do morza parę kroków, ta willa z prawej jest bliżej morza.

Z ciekawości wysłałam do tej pierwszej willi maila, a w tej drugiej ceny są na stronie internetowej tutaj 8O 8O 8O W lipcu i sierpniu, zwalające z nóg. My za cały 10-cio dniowy pobyt w Ivan Dolac płacimy 530 euro :roll: na przełomie czerwca i lipca i też w pierwszej linii, no ale niestety bez luksusów... Każdy ma to na co go stać :oczko_usmiech: Tutaj jest do wynajęcia chyba cała willa, więc nie wiem ile dokładnie ma pokoi i ile rodzin się zmieści. Do podziału na kilka rodzin może jakoś dałoby się wytrzymać cenę. Tego już nie sprawdzałam :oczko_usmiech:
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 15.03.2018 09:36

agata26061 napisał(a): Tutaj jest do wynajęcia chyba cała willa, więc nie wiem ile dokładnie ma pokoi i ile rodzin się zmieści. Do podziału na kilka rodzin może jakoś dałoby się wytrzymać cenę. Tego już nie sprawdzałam :oczko_usmiech:

Villa Mutnik
Łączna liczba miejsc noclegowych. 4 + 2
Liczba stałych łóżek: 4
Liczba dostawek: 2

1000 euro za dobę 8O
Szału nie ma ;) (oczywiście chodzi o liczbę miejsc noclegowych)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

HiFi Supe(rs)tar super hit! - gusia-s i Banda na Otoku Brač - strona 4...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone