sdolas napisał(a):Ja w 95% noszę tylko slipy, a tych prasować nie trzeba
Taki klimat
Normalnie jak każdy facet
Mojemu też nigdy nic nie potrzeba.
A potem słyszę :
-a wzięłaś mi te czarne spodenki ?
sdolas napisał(a):Ja w 95% noszę tylko slipy, a tych prasować nie trzeba
Taki klimat
travel napisał(a):sdolas napisał(a):Ja w 95% noszę tylko slipy, a tych prasować nie trzeba
Taki klimat
Normalnie jak każdy facet
Mojemu też nigdy nic nie potrzeba.
A potem słyszę :
visgoth napisał(a):Brać? jak to Brać? Po co wy tam wszyscy jeździcie?
..i jeszcze chwalicie się tymi Waszymi.... zdjęciami, ...pięknymi opisami, ...wspaniałymi wspomnieniami.
Przypominając mi co chwilę, że do odwiedzenia Wyspy pozostało mi aż... 5 miesięcy i 1 dzień, czyli 152 dni wyczekiwania.
Tak poważniej to już sobie ostrze zęby, aby w oczekiwaniu na własny wyjazd pooglądać znajome mi widoki, pokazane z czyjejś perspektywy.
Czyli zasiadam i podziwiam.
Abakus68 napisał(a):A z tego co widzę i Travel do Sutivanu za rok, i CronikiCropka... Ciekawe... Kto jeszcze;)
Abakus68 napisał(a):A z tego co widzę i Travel do Sutivanu za rok, i CronikiCropka... Ciekawe... Kto jeszcze;)
beatabm napisał(a):Abakus68 napisał(a):A z tego co widzę i Travel do Sutivanu za rok, i CronikiCropka... Ciekawe... Kto jeszcze;)
Jak znam życie to pewnie z raz w tym roku też zajrzę
Abakus68 napisał(a):A z tego co widzę i Travel do Sutivanu w tym roku, i CronikiCropka... Ciekawe... Kto jeszcze;)
gusia-s napisał(a):Dam Ci podusię, kimniesz się na pierwszych kilometrach jazdy a potem może na trochę przejmiesz fajeręBuber napisał(a):O 4 -tej rano wyjechać na wakacje - toż to żadna przyjemność ...
jak tak patrzę, to Vis i Brač trochę zdominowały ostatnimi czasy forum...
Może Katerina..... zlot czarownic robimy w Sutivanie , bo Łysa Góra już oklepana
Gdyby mój zadał mi takie pytanie....o nic więcej już by nie zapytał gdyż marnie zakończyłby swój żywot
elka21 napisał(a):Abakus68 napisał(a):A z tego co widzę i Travel do Sutivanu w tym roku, i CronikiCropka... Ciekawe... Kto jeszcze;)
I ja, i ja , o mnie zapomniałeś
Katerina napisał(a):... ja też mam pisać o Braču jak już wrócę z tego Visu i przebiegnę przez Peljeszczak..
gusia-s napisał(a):Może coś takiego pomoże, żeby wyłączyć gada trzeba zwlec się z łóżka i go złapaćKaterina napisał(a):Ech,żeby mi się tak raz udało o 4tej rano wyruszyć...albo chociaż o 6tej
Abakus68 napisał(a):
[/quote]... ale powiem ci, że jak tak patrzę, to Vis i Brač trochę zdominowały ostatnimi czasy forum...
A z tego co widzę i Travel do Sutivanu w tym roku, i CronikiCropka... Ciekawe... Kto jeszcze;)
To jest duży plusbeatabm napisał(a): Tych półeczek i szafeczek to Ci zazdroszczę - żadnych toreb, ścisku, wszystko uprasowane na miejscu tylko czeka
Ach ci mężczyźnitravel napisał(a): ... Mojemu też nigdy nic nie potrzeba.
A potem słyszę :
Rękę na Kapitana Toż to równe zdradzie stanu albo nawet bardziejbeatabm napisał(a): ... Gdyby mój zadał mi takie pytanie....o nic więcej już by nie zapytał gdyż marnie zakończyłby swój żywot
Murek z zajawki i murek z zagadki jak trafnie ująłeś jest podobny ale to nie ten sam. Podpowiedzią będzie że takich murków jest tam więcej i nie jest o murek z TL Nic więcej nie powiemAbakus68 napisał(a): ... Chyba w Twojej zajawce widzę taki murek podobny jak na Ticja Luka, którego połowę teraz Habanero pokazał w zagadkach prosząc, żebyś nie podpowiadała. Pisz, pisz. Wyjawiaj tajemnice! ...
Zdecydowanie nie chcę patrzeć na to co im zwisaAbakus68 napisał(a): ... Lokalizacje FKK są też potrzebne. Ponoć takim staruszkom ja ja już nagość nie przeszkadza. Niektórzy nawet mówię, że im to totalnie zwisa. Zobaczymy...
beatabm napisał(a):Abakus68 napisał(a):A z tego co widzę i Travel do Sutivanu za rok, i CronikiCropka... Ciekawe... Kto jeszcze;)
Jak znam życie to pewnie z raz w tym roku też zajrzę
I Katerina się wygraża jakims powrotem na Brać ... Ocho ... to będzie się działoelka21 napisał(a): I ja, i ja , o mnie zapomniałeś
Skoro śpiący nie jesteś i zgłaszasz się na ochotnika to możemy ruszać, zaraz po kontroli światełBuber napisał(a): Fajera od razu ...Reise fieber nie dałaby pospać .
A właśnie - już 5 strona, a Banda jeszcze nie jedzie .
Zdecydowanie A Milna ... na nią to będzie trzeba poczekać dłuższą chwilędangol napisał(a): ... w realu wyspa mi raczej nieznana, załapała się na zaledwie dwa epizody łódkowe (2007 - Milna, port ; 2009 - Stipanska, kotwica), a przecież warta jest lepszego poznania
Jeszcze się zejdzie, pewnie ja do tej pory skończęKaterina napisał(a): Vis to pikuś w porównaniu z relacjami z Brača...Hi, hi , przecież ja też mam pisać o Braču jak już wrócę z tego Visu i przebiegnę przez Peljeszczak.. ...
Coś się pomyśli, choć jest takie okienko na dole ułatwiające wybór tylko postów jednego użytkownikaAbakus68 napisał(a): A.... Gusia - ty od razu dawaj na przodzie jakiś spis treści (ja już tez w swojej dałem - znaleźć nic nie mogłem) - bo ja widzę, ze ta relacja będzie tyć w miarę jedzenia
ewula91 napisał(a):... Mąż kupił taki wraz ze znajomym innemu znajomemu z pracy mówił że potem na próbę go na hali puścili i gonili...4 chłopów za budzikiem ale mówi że okropnie zapieprza...
To jest właśnie sedno ...visgoth napisał(a):Abakus68 napisał(a): .. ale powiem ci, że jak tak patrzę, to Vis i Brač trochę zdominowały ostatnimi czasy forum...
Wydaje mi się, że coraz więcej osób ucieka na wyspy, aby uciec przed tłumami, do ostatnich oaz spokoju. Jednak takie zachowanie (całkiem racjonalne) powoduje coraz większe zatłoczenie i na wyspach
Wkrótce i tam będzie jak w Makarskiej... Także spieszmy się zwiedzać wyspy do póki jeszcze można znaleźć tam puste plaże.